Ehh myslałem ze potargajatym papierkiem ale chyba mamy tutaj klasykę ...wybicie .....kilkudniowe .i obecnie zjazd do bazy .....nie mam pojęcia gdzie sięto zatrzyma lae nie fajnie grają
Nie tylko Ty K na tym atrakcyjnym poziomie / jest okazja, to trzeba kupić ponad dawno K pakiet/. Do KT przyda się jak znalazł /jutro już będzie na waciki, jak się wywali/. Marszu na północ nikt na razie nie przeszkodzi.
Najlepiej, to wiej z Forum spółki, korekta zakończy się dzisiaj, a nie mając akcji, po co się produkujesz. My K, a Ty dalej knuj i wyszydzaj dżwigowe Imperium. Jak Cię stać na odwagę, to K dziś, a poziom 1.50 pojawi się szybciej, niż Ci się zdaje. Pozbędziesz się frustracji, a przy okazji będziesz miał zyski.
Nie jeden z Nas się pomylił w ocenie różnych walorów i przypłacił to utratą pewnych zysków. Koniec korekty dziś i nie pomoże żadne zaklinanie /jutro niespodziewany atak i o 1.50 zapomnimy na długo/.
Herkules do nastepnego roku osiagnie cene 12 zet.Spolke windowac beda b.dobre wyniki a za nia pojdzie spekula.Juz sa monopolista na rynku zurawi budowlanych.
No cóż ciąża nad nami wyniki koszmarne z 2019 roku. Mam nadzieje że zrobią porzadek z tymi odpisami ....były za bogate a częśc kontraktów pewnie dogadają i odpisy bedą odkręcane . Obecnie trwają prace na fermach wiatrowych a to spoko kaska .......mamy spory zysk ....pewnie z kwartału na kwartał bedzie lepiej no i mamy wycenę śmieszną ........pierwsza gambingowa firemka z NC nas bije na pysk ......pzodrawiam