• Idzie w końcu!!! Autor: ~Cyk [5.173.12.*]
    Opór 0,45
  • Re: Idzie w końcu!!! Autor: ~Cyk [5.173.12.*]
    Chcę kupić 500 szt po pkc i co nie wchodzi, nie ma chętnych na sprzedaż czy co?
  • Re: Idzie w końcu!!! Autor: alchemik [178.85.235.*]
    Tak, Tak! Zrobią was w wała jak ostatnim razem. Nie powiem zarobiłem wówczas krocie ale tylko dlatego, że od początku traktowałem ten cyrk jak dojną krowę (za przykładem zarządu).
  • Re: Idzie w końcu!!! Autor: ~Kasjer_z_biedronki [31.0.47.*]
    Czekam dwa lata żeby ten badziew sprzedać. Może w końcu się uda na tym trochę wyciągnąć w górę
  • Re: Idzie w końcu!!! Autor: ~ahm [193.19.125.*]
    Jak zechcą to 3-4 miesiące i kurs będzie 10 razy większy..kiedyś to już było. Moze warto w jakiś pakiecik niewielki się zaopatrzyć
  • Re: Idzie w końcu!!! Autor: ~olek [79.186.164.*]
    może i warto ale tu jest kilka problemów, Free float masakrycznie niski, większość akcji mają grubasy 95% (w tym wypadku firmy krzaki, przekrętasy), więc jeśli cokolwiek dzieje się na tej spółce jakieś podbitki czy spadki to jest i tylko i wyłącznie ich spekulacja, trzeba mieć się ostro na baczności żeby jak najszybciej wyskakiwać z tego śmiecia, można zarobić 500% bardzo szybko ale i stracić 90% kapitału jeszcze szybciej, to na bank nie jest spółka dla początkujących leszczy, sam mam na nich 60% straty od kilku lat, przespałem moment na wyjście a potem się łudziłem że zrobią jeszcze jedno kółko a tu tylko waliło w dół
  • Re: Idzie w końcu!!! Autor: ~Real [91.223.241.*]
    No panowie i panie (apropos gdzie jest Ola ?) mówicie spółeczka dla fachowców i to mi się podoba
[x]
CFI 0,00% 0,15 2026-04-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.