Odpisała infantylna osoba o nicku hihi wiesz ze spółki maja czas do końca czerwca ? Tu nie ma sypania ale jak widać jest zbieranie i baton powody były już wielokrotnie poruszane na forum. Jutro odszczekasz co napisałeś ?
Wzywam cię do podania źródła danych, z których czerpiesz publikowane od piątku cenotwórcze informacje, które wprowadzają w błąd. Mam zabezpieczone 3 posty od twojej osoby.
A Holst to ty. Przyznaj że w piątek miałem racje co do raportu - że go nie będzie. Źródło - dobre wyczucie sprawy. Brak raportu do 17 - zwykle spółka nie podaje po tych godzinach.
Co do zawieszenia - to wg mnie Nadzór powinien się zainteresować tematem. Przedłużyli termin do 30 maja, a mimo to nie poinformowali = niedobrzymanie obowiązku informac. Przyznaj że zawieszenie było by uczciwe dla Akcjonariuszy ! bo raportu prawdopodobnie jeszcze dłuuuugo nie będzie, a kurs będzie szedł na dół.
Ponawiam pytanie. Chodzi o zabezpieczone wpisy wprowadzające w błąd w tym poniższy:
Re: Hihi co Ty na to? 0 1~hihi 2020-06-01 13:50 IP 188.147.45.*
w drodze informacja z Nadzoru że Agroton zostanie zawieszony do odwołania ? jak myślisz? po sesji dzisiejszej będzie ?hihi
Dodatkowo uwzględniłem wpis o rzekomym zawieszeniu notowań na innej giełdzie, co jest oczywistą manipulacją mającą na celu niekorzystne rozporządzenie majątkiem osób czytających. Zdaję sobie sprawę, że użytkownik hihi zna przepisy odnośnie manipulowania instrumentami finansowymi. Wzywam zatem ponownie do podania źródła informacji, o tym, że raportu nie będzie i spółka zostanie zawieszona, które użytkownik o cytowanym IP publikuje w publicznych postach od 29 maja br.
Witaj hihi. Nie otrzymałem odpowiedzi. Spolka nie jest notowana we Frankfurcie od 2 lat. Spolka ma czas na przedłożenie raportu bez konsekwencji do konca czerwca - covid19. Proszę zatem o wyjaśnienie skąd informacje o zawieszeniu, braku raportu i wykluczeniu z notowań publikowane od piątku tj 29 maja. Jest to dla mnie istotne ponieważ wpływa na moje decyzje inwestycyjne oraz naraża na szkody materialne i jest jawną manipulacją instrumentem finansowym.