Raport bedzie słaby, bo maja strate z działalności operacyjnej i nie wydaje mi się że tak poprawia wyniki aby być dużo na plusie. Owszem może bedą na małym plusie ale i tak spółka słabo sobie radzi ze swoim modelem biznesowym. W Q2 nie ma dotacji to nie bedzie jak wykazac zysków.
Łbie - nie będzie dotacji to i koszty będą mniejsze. Kiedy te łby zrozumieją że dotacje nie są za free? Najpierw trzeba wydać swoje pieniądze żeby potem odzyskać z nich 70% w formie dotacji. Stąd wyższe koszty i mniejszy zysk lub nawet strata z działalności operacyjnej. Dopóki takie nierozumne łby będą siedzieć w akcjonarjacie to ta spółka będzie się bujać na minimach. Wywalać PKC i znaleźć sobie inną spółkę.
"LBIE" a tobie wydaje sie ze pieniadze z dodatcji to na paczki ida? Jezeli rozwiajaja jakas tech. , ktora jest warta kilka mln. to wedlug Ciebie co sie z tym dzieje po zakonczeniu projektu . Podpowiem , zostaje w firmie i zwieksza jej wartosc , ale to juz ciezko zrozumiec.
Patrzac na takiego vivida i ich wycene , jestem spokojny o 1Q i caly rok. Dlaczego ma byc lekko na plusie? Zauwaz ze do tej pory poziom pobran oscylowal w okolicy 100mln/r (ostatnie 4lata) W tym bedziemy mieli kolejne 100mln w czerwcu / lipcu
Jak nie będzie dotacji jak mają kolejne 4-5 mln przyznane na iDe-Tox od kwietnia, a teraz złożyli jeszcze jeden wniosek na kolejne kilka mln na ten rok które pewnie też dostaną, trollować to jeszcze trzeba umieć panowie ...
Zarząd T-Bull S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej: „Spółka”, „Emitent”) informuje, iż w dniu 27 września 2019 na stronie internetowej Narodowego Centrum Badań i Rozwoju opublikowana została lista rankingowa projektów wybranych i niewybranych do dofinansowania w ramach konkursu 1/1.2/2019 GameINN, zgodnie z którą Emitentowi przyznane zostało dofinansowanie na realizację projektu.
Dofinansowany projekt będzie polegał na opracowaniu innowacyjnego systemu iDe-Tox w celu zapewnienia kompleksowej ochrony graczy przed zachowaniami toksycznymi występującymi w cyberprzestrzeni (dalej: „Projekt”).
Wartość Projektu: 6. 403.730,65 zł Kwota dofinansowania: 4.870.184,77 zł
To mowa o projekcie który zaczął się teraz w kwietniu, finansowanie to oni akurat mają zapewnione na najbliższy rok spokojnie :)
No pewnie, robią je charytatywnie bo takie mają hobby, na reklamach, mikropłantościach i sprzedaży nic nie zarabiają :) Trollą kończą się już widze argumenty bo nie było straty i odpisów, a zainteresowanym polecam spojrzeć w sprawozdanie bo wszystko tam jest szczegółowo opisane.
Bart ty trollujesz bo chcesz wyjść jak tylko kurs podbije do miejsca gdzie wisisz na haku :) AT odzwierciedla kondycje spółki, można zboczyć jak wygląda wykres dla T-Bulla z 200 na 20 :) SUPER SPÓŁKA. Nie dajcie sie nagonic na to badziewie sam kisiłem tutaj pol roku.
No to już wiemy jaki ja mam interes a Ty? :) Tak się martwisz o cudzą kase że będziesz teraz wszystkich przestrzegał przed spółką pisząc głupoty? :) To co ja pisze przynajmniej ma potwierdzenie w raportach i liczbach
Co za łeb. Z daleka czuć że sprzedał ze stratą i teraz troluje z zawiści. Już nawet sięga po argumenty Tłumoka i Dildiego. Ja tu siedzę od 9 zlotych i nic mnie nie obchodzi że spadło z 200. A ty łbie żałuj że się pospieszyles ze sprzedażą i płacz. Co za łeb.
Dnia 2020-06-01 o godz. 13:37 ~Jaja napisał(a): > Co za łeb. Z daleka czuć że sprzedał ze stratą i teraz troluje z zawiści. Już nawet sięga po argumenty Tłumoka i Dildiego. Ja tu siedzę od 9 zlotych i nic mnie nie obchodzi że spadło z 200. A ty łbie żałuj że się pospieszyles ze sprzedażą i płacz. Co za łeb.
Właśnie siedzisz wygodnie po 9zl i naganiasz po wygórowanej cenie. 9zl to może i to warte jest ale nie 20. Kurtyna.
hahahaha właśnie patrze jak Ci topnieją fundusze :) Widzisz łbie mogę za to co sprzedałem odkupić 1.5 zł taniej, a za tydzień będzie to ponad 5zl taniej. Chyba za trudna matematyka dla Ciebie? :)
Dnia 2020-06-03 o godz. 10:05 ~Jaja napisał(a): > Aj jaj jaj. Ale żal d...ę ściska że się w dołku sprzedalo :). I jak by tu trolowac żeby inni też stracili. Jesteś zwykły mały łeb. Za małe masz jądra żeby znowu kupić bo się boisz ponownego kiszenia i straty. Ale fajnie się pośmiać z ciebie łbie. Forum bez sfrustrowanego trola to nie forum. Hehe...Co za łeb. Nara łbie.
Patrz jaja nawet nie wiesz takich podstawowych terminów jak górka i dołek. Dołek szanowny młodzieńcze był po 9zł a górka była po 22.50 :) Taka darmowa lekcja dla leszcza Jaja.
Trollować nie trolować zakuty łbie :)
Może akcje kupie po 14 albo po 11, po 20+ stanowczo za drogo :) wole patrzec jak mi kwitnie zysk na ULG
Czyli jednak było kiszenie straty Razol. Było to do przewidzenia. Nikt nie siedzi na forum jak sprzedał i idzie dalej l. Kieszenie trwa Razolku. Kieszonkowego nie ma już żeby dołożyć co?
Jak Twoja dedukcja jest równie dobra i skuteczna jak zmysł inwestorski to daleko nie zajedziesz :) A ja tymczasem z zamiłowaniem patrze na spadający kurs T-Bulla :) czekam na 11zl.
Nie takich jak ty wyleszczalem i wiem jak się zachowują przegrani. Ciągle szukają usprawiedliwienia dla swojej sprzedaży spadkiem kursu który by widzieli. Pogodz się ze stratą i idź dalej.
Dnia 2020-06-05 o godz. 14:20 ~Pak-man napisał(a): > Nie takich jak ty wyleszczalem i wiem jak się zachowują przegrani. Ciągle szukają usprawiedliwienia dla swojej sprzedaży spadkiem kursu który by widzieli. Pogodz się ze stratą i idź dalej.
Eeee dziękuje ale nigdzie nie ide :) akurat triumfuje tutaj bo dobrze szczyty przewidziałem. Teraz prewiduje dołki na 14 zl a jak szeroki dopomoże to i na 11. Co do twojego wyleszczania, to daruj sobie internetowe chwalenie, mądrzy i profesjonalni inwestorzy na T-Bull nie siedzą.
Słyszałem ze jaja opchnał swój pakiet T-bull bo mu brakło na netflixa za czerwiec? :o
O moje zarobki się nie martwcie, kapitał który kisił na Tshicie wykorzystałem na ciekawszych spółkach i efekty widać od razu bez kiszenia. :) Bedze tu zaglądał zęby się pośmiać z jaja bo to straszny łeb. Zobaczymy jak mu kieszonkowe topnieje hahahaha
Siema łbie. Lokalną górkę to ty masz w majtkach łbie. Dziś typowa sesja na ogolenie przestraszonych łbów. Takich jak ty. No ale ciebie już ogolili na ostatnim dołku. Więc jesteś łysy, mały łeb. Wszystko co poniżej 50 zł jest dołkiem łbie. No ale jak ty grasz na różnicę 1,5 PLN to się nie dziwię że lokalne górki widzisz łbie. Płacz dalej, miło popatrzeć:). Co za łeb.
HAHaha czyli jaja aka łeb sugeruje ze 21.50 jest w dołku w stosunku do 19.30 :) Ale mam z Ciebie ubaw, zaklinaj dalej rzeczywistość a kurs robi swoje. 14zl tup tup...
Pewnie łeb lokalnych górek szuka na swoim ULG. Tylko że tam mu się lokalny dołek zrobił. Taki z niego profesjonalny inwestor, po pół roku kiszenia tu sprzedał w dołku i wszedł tam na górce. Co za łeb.
Siema łbie. Od taty to wziąłeś czy od wujka? Widzę że tam też kisisz łbie. No ale czego spodziewać się po takim małym ogolonym łbie który sprzedaje akcje w dołku. Patrz tutaj i się ucz profesjonalny łbie. Co za łeb. Nara łbie.