nie ma co się spieszyć,jeszcze spadnie ta spółeczka. Ale nie powiem by mnie nie interesowała. Jutro częściowo pozbywam się rafako i skubnę odrobinkę tutaj,chociaż myślę że będzie spadać jeszcze i będzie czas na wieksze zakupy
Czym ciebie zablokował?
Tak jak pisałem wcześniej ,wyniki za 2k bedą słabe . 3 m-ce bez sprzedaży tradycyjnej,teraz też tłumów nie ma więc 3k też nie będzie dobry.
ty wiesz jaki będzie 2 kwartał ? 3 kwartał /// szok nie wprowadzaj zamieszania...... jak wyniki nie są podane oficjalnie to nie siej paniki tyle.....ktoś może narobić Ci koło D.....y
Przecież to proste. W 1 k tylko 2 tyg. nie było sprzedaży , a sprzedaż wyraźnie spadła. Wyobraź sobie jak to będzie wyglądało przy zerowej sprzedaży tradycyjnej w 2k. Idź do paru klubów ,które sprzedają ich produkty i zapytaj o sprzedaż . Myślisz , że teraz kluby mają takie samo obłożenie jak przed? Ci co sprzedają teraz myślą podobnie.
to puknij się w łeb.... to dlaczego za pierwszy kwartał wypracowali 304 tyś zysku netto ... ruszyła sprzedaż internetowa ,sam kupiłem... proszę nie wypisuj głupot.......chwila paniki , korekta i jedziemy na północ.......
Chętnie bym się założył , o dobrą flaszkę !!!! pamiętaj firma ostatnio więcej zarobiła niż jej kapitalizacja,,,, a może skup akcji , dywidenda , o którą będę wnioskował.... itp...nowi odbiorcy , większa sprzedaż witamin i odżywek zrobi swoje,,,,
Spadło, bo kilku gamoni wyprzedało swoje z trudem nazbierane kilka akcji. Póki co, wielu uważa, że teraz zarobić można tam, gdzie coś się dzieje, że wysokie obroty i płonne nadzieje...