Na steam CIG widnieje jako CIG United Labels, wiec jako taki podmiot ma 5 premier w tym roku, wiec mozlowe ze nawet 25 zl, to taki drugi Play Way zwolna twozony przez CIG? Ze niby jedna produkcje maja, a jest ich 5?
Chłopie! Złotówki się nie doczekasz! Skąd ty chcesz 5 zł. Przed premiera MEGA gry z segmentu AAA doszło tutaj do bodaj 3,3 zł. Grą, która miała dać strumień kasy jak wiedźmin. Nowa jakość!! Wyszło jak wyszło. Od tego czasu to studio puściło w rynek więcej bajek strategii, kłamstw - brak emisji, 3 gdy za 100 mln do 2020. Sprzedaż 7 mln akcji przez głównego akcjonariusza (prezesa) chwile przed premiera super gry. A Ty chcesz 5 zł. Do tego röki produkuje jakis polycostam... nawet największy amator to wie
Na steam CIG widnieje jako CIG United Labels, wiec jako taki podmiot ma 5 premier w tym roku, wiec mozlowe ze nawet 25 zl, to taki drugi Play Way zwolna twozony przez CIG? Ze niby jedna produkcje maja, a jest ich 5?
Człowieku gdybym choć marzył, ze tu będzie 2 zł to bym ładowal za wszystko. Zrozum, ze 2 zł to jest +250%! A tutaj piszą, ze grają pod odroczenie kredytu (Pass). Poczytaj co ten człowiek pisał tutaj na forum. Wypierał z głowy, ze emisja będzie - jak była to zmyślał, ze to w cenie, jak się nie sprzedawała gra to wymyślał, ze tak ma być i czekajcie do raportu, jak prezes pogonił przez premiera 7 MILIONA papiera 10% taniej niż wyceniał rynek to było ryczenie, ze „gruby” wchodzi. Pod co ma być +250% pod kolejnego drętwego snajpera (sprzedaż okolice 9 setki)? Pod wydanie (nie producent) röki? Lords2? Pod co ma być taki skok? Bo tak piszą? Ci co piszą, ze nie będzie maja więcej argumentów. Chłopie wejdź, przytnij 7-10% i będzie na wakacje. Zrób tak 2-4x w roku i będziesz zadowolony. Zobacz jaki tu jest zwrot roczny/2 letni/3 letni. Dziękuje
A co powiesz na ich długoletnie ZYSKI i oczekiwania na premierę gry, o której się mówi ze 50 milionów kopii jest możliwe! I to nie mówimy o cenie 5 euro...
"Wypierał z głowy, ze emisja będzie - jak była to zmyślał, ze to w cenie, jak się nie sprzedawała gra to wymyślał, ze tak ma być i jak się nie sprzedawała gra to wymyślał, ze tak ma być Cały cytat, to typowe manipulacje: Nie pisałem,że nie będzie pisałem ze oceniać ja należy wtedy gdt do niej dojdzie i poznamy jej parametry oraz cele. Akurat wtedy gdy to pisałem była już w cenie sprawdź sobie " jak się nie sprzedawała gra to wymyślał, ze tak ma być"- to jest chyba najgłupsze, przeczytaj i zastanów się jakie brednie piszesz. :-)
Trochę dla przypomnienia:
pas22 2020-04-14 09:02 IP 77.253.100.*
Dnia 2020-04-14 o godz. 08:53 ~Mo napisał(a):> Jest super.....>>https://gamevizz.com/13713/Miała być wy płaszczona krzywa sprzedaży i to się potwierdza.
pas22 odpowiada ~Gaguxx 2020-04-14 10:34 IP 77.253.100.*
Dnia 2020-04-14 o godz. 09:25 ~Gaguxx napisał(a):> No tak. Szorując po ziemi ale płasko... to ile się tego sprzedaje? Pass prosimy i jakieś hipotezy!Ale do końca świata i jeden dzień dłużej :-)
pas22 2020-04-10 09:06 IP 77.253.100.*
Dnia 2020-02-05 o godz. 12:36 ~Ted napisał(a):> Sprzedaż tragiczna. Gra z nowu z odpisami.> > 2019 na stracie i 2020 rówież.> >> > Ratujmy balona i zbierajmy na emisje ratunkowa !!!!Coś usłyszałeś , ale niedokładnie. Nie odpisy a pisanki. I nie w CIGu ale na Wielkanoc :-)
Tu o emisji (tej za chwile) gdybys znów coś wypierał: pas22 odpowiada ~Arek 2020-02-04 16:10 IP 77.254.189.*
Dnia 2020-02-04 o godz. 15:53 ~Arek napisał(a):> Przy cenie emisji 70gr musieliby zrobić jakies podbicie. Bo przy kursie 80gr jak pojdzie info o emisji 20 mln akcji po 70gr to te 70gr będzie na kursie w 10 min....czym się podniecacie ?. Tworzycie wątek a jego tezę traktujecie jako pewnik. I teraz kółko wzajemnej adoracji może się nakręcać.:-)
POD CO GRAMY:
pas22 odpowiada ~radzio300 2020-04-15 19:37 IP 77.253.100.*
Dnia 2020-04-15 o godz. 19:30 ~radzio300 napisał(a):> Pierw niech 1 zł zachaczyJak dogadają temat pożyczki z mBankiem to na luzie. :-)
Dnia 2020-06-01 o godz. 10:09 ~Gaguxx napisał(a): > Trochę dla przypomnienia: > > pas22 2020-04-14 09:02 IP 77.253.100.* > > Dnia 2020-04-14 o godz. 08:53 ~Mo napisał(a):> Jest super.....>>https://gamevizz.com/13713/Miała być wy płaszczona krzywa sprzedaży i to się potwierdza. >Potwierdza się :-) Nie pisałem ani o hura wynikach ani o klęsce sprzedaży. > > > > pas22 odpowiada ~Gaguxx 2020-04-14 10:34 IP 77.253.100.* > > Dnia 2020-04-14 o godz. 09:25 ~Gaguxx napisał(a):> No tak. Szorując po ziemi ale płasko... to ile się tego sprzedaje? Pass prosimy i jakieś hipotezy! Ale do końca świata i jeden dzień dłużej :-) na głupie posty udzieliłem odpowiedzi dostosowując się do nich pokazując ich absurdalność ;-) > > > > pas22 2020-04-10 09:06 IP 77.253.100.* > > Dnia 2020-02-05 o godz. 12:36 ~Ted napisał(a):> Sprzedaż tragiczna. Gra z nowu z odpisami.> > 2019 na stracie i 2020 rówież.> >> > Ratujmy balona i zbierajmy na emisje ratunkowa !!!!Coś usłyszałeś , ale niedokładnie. Nie odpisy a pisanki. I nie w CIGu ale na Wielkanoc :-) Widziałeś gdzieś odpisy na SGWC? > > > > Tu o emisji (tej za chwile) gdybys znów coś wypierał: pas22 odpowiada ~Arek 2020-02-04 16:10 IP 77.254.189.* > > Dnia 2020-02-04 o godz. 15:53 ~Arek napisał(a):> Przy cenie emisji 70gr musieliby zrobić jakies podbicie. Bo przy kursie 80gr jak pojdzie info o emisji 20 mln akcji po 70gr to te 70gr będzie na kursie w 10 min....czym się podniecacie ?. Tworzycie wątek a jego tezę traktujecie jako pewnik. I teraz kółko wzajemnej adoracji może się nakręcać.:-) > > POD CO GRAMY: O co tu chodzi ,cytujesz Arka? > > > > pas22 odpowiada ~radzio300 2020-04-15 19:37 IP 77.253.100.* > > Dnia 2020-04-15 o godz. 19:30 ~radzio300 napisał(a):> Pierw niech 1 zł zachaczyJak dogadają temat pożyczki z mBankiem to na luzie. :-) jak się dogadają uważam że kurs skoczy. Przekonamy się. :-)
Nie chce mi się tracić czasu na wyszukiwani Twoich i podobnych postów, o bankructwie , emisji 100 mln akcji , wyjściu z giełdy, trupach w szafie (z reguły raz w tygodniu) itd itd Zapewniam że literatura jest imponująca:-)
O bankructwie raczej nie pisałem. Trupy w szafie - raz w tygodniu? Ciekawe. Zawsze pisałem: wywalenie 7 baniek akcji (Na chwile przed premiera) przez preza to nóż w plecy alcjonariuszy. Zawsze mówiłem, ze gra się nie sprzedaje tak jak mówił prezes, ze sprzedawać się powinna. Ze sytuacja jest tragiczna - znów ma się pojawić snajper (nikogo już on nie obchodzi) a o lordach cisza. Spółka miała się uczyć a się nie uczy -> Multiplayer. A Kwestia puszczenia akcji w rynek to wg mnie kwestia chwili. Przecież oni nie mieli na very end snajpera dlatego wywalili 10 mln w rynek. To ZA CO teraz oni maja produkować?? Podbitka bo mbank przedłuży finansowanie? Czy może dorzucić ma pare baniek? Być tutaj warto ale dla magicznych podbitek. Wyszarpać 7-10% pare razy w roku.
Nie ma zadnych obietnic, bo lista tego co mial zrobic CIG a czego nie zrobil wisi zakurzona grubo od paru lat. Tu jest regularne klamstwo i manipulacja dzieci, co mowia ze pada na nich deszcz, byle by tylko odrobily to swoje grosiny. A tekst @passa o zlotowce i umowie z bankiem to juz jego standard od czasu rozczarowan premiera SGWC i przejscia z dlugoterminowego utracjusza na kolkowicza-amatora-naganiacza. Momentalnie po zmianie taktyki zmienil retoryke..
Dnia 2020-06-01 o godz. 23:25 ~cig napisał(a): > Nie ma zadnych obietnic, bo lista tego co mial zrobic CIG a czego nie zrobil wisi zakurzona grubo od paru lat. > Tu jest regularne klamstwo i manipulacja dzieci, co mowia ze pada na nich deszcz, byle by tylko odrobily to swoje grosiny. > A tekst @passa o zlotowce i umowie z bankiem to juz jego standard od czasu rozczarowan premiera SGWC i przejscia z dlugoterminowego utracjusza na kolkowicza-amatora-naganiacza. Momentalnie po zmianie taktyki zmienil retoryke..
Nie za bardzo kumam z tą zmianą retoryki . Nie mogę pisać tego samego co przed premierą SGWC bo było by to nieracjonalne. Nadal odnoszę się do wpisów hejterów typu;"30 dni do bankructwa. !!!" rozpowszechnianych przez nadpobudliwych hejtero- ciułaczów. :-)
Dnia 2020-06-02 o godz. 16:52 ~Gaguxx napisał(a): > Czyli Pass napisz w prost. Snajper wyszedł gxniany i sprzedaż grubo poniżej twych oczekiwań. Teraz jedyna szansa, ze mbank się zlituje. Jak nie to dupa i kamieni kupa. Mam racje w obu zdaniach?
Snajper wyszedł na dobrym poziomie natomiast przyznaję że miałem większe oczekiwania do zachowania się kursu akcji CIG szczególnie w okolicach premiery. W biznesie nie ma litości, uważam że bank ze spólką się dogadają co leży w ich obopólnym interesie.
https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20200325/gra-roki-od-united-label-na-liscie-najbardziej-oczekiwanych-gier-indie-w-2020 będziecie niedługo zdziwieni i zaskoczeni kursem cig do zobsczenia