To wszystko trzeba komunikowac 95% bodajze,bardziej jestem za tym ze jakas grupka kilku osob chce przy okazji zrobic kase na papierze i miele tymi samymi akcjami oczywiscie cos wpadnie z ulicy,,przejeli od,Takich co kupywali po 0,6 gr akumulowali papiery latami tych juz nie ma,,.Oprucz Ciebie oczywiscie. Trudno mi uwierzyc w zle intencje wlascicieli i ze jest to przekret,ale to NCjest gorzej niz bananowa wszysto mozliwe ale w tym przypadku gdzie jest ich zarobek.
Ff tylko mnie martwi .Większość wartości tej spółki to Spark , bez nich ta spółka niewiele będzie na papierze warta .A tam te 50 milionów akcji myślę że są dla lipy dlatego tam wyglądają tak obroty.Zbjeraja tam akcje a za jakiś czas mogą tam zrobić - 50 milionów akcji jak na elq
Obawialem sie infa.o negatywnym odbiorze, ale skoro go nie ma wszystko jest ok, mysle ze jak ma sie cos wydarzyc to nadchodzacym tygodniu kurs ruszy do gory juz bez taki obrotow. Jeszcze to z raportu ciekawe, o toczacych sie rozmowach beda informowac w raportach biezacych,,,chyba znaja sie na rzeczy.
Po to zbierales akcje aby w przyszlosci cos ztego miec, ja mam zapewne mniej do stracenia ale zabolalo by.To cwaniaki owszem nie robic a zarobic wiec na czym oni zarobia?
Ale powiazania,ale zeby zarabiac trzeba zarabiac,produkowac ewe. brac.dotacje redukowac majatek jak sie ma, akcje udzialy w wydmuszkach niewiele znacza . Jaki moze byc negatywny scenariusz dla nas ff na apollo na czym mielibysmy stracic,
Na tym że tu nie ma takiego ff .Wiem co piszę .Jak by chcieli było by 5 zł ale nie chcą i mydła oczy na tych poziomach .Tylko po co ? Może żeby były wyższe ,ale te akcje sparka mnie tu martwią ...Łatwo tu zaniżyć wartość akcji .Główni i tak się dogadają jak będą chcieli .
Nie wiem jak ty ale ja się dokształcę przez jutrzejszy dzień.W nic na nc nie wierzę i ty też nie wierz .A już napewno nie w to że główni nie robią tu czegoś wiedząc do przodu.
Ja tez niewiele wiem z tych ogolnych informacji niewiele mozna wyczytac a histori spolki dalej jak rok wstecz sie niedoczytalem a tam pewnie tkwi szczegol..Nowe nicki sie pojawia jak kurs zacznie sie piac i beda infa.a kupione akcje trzeba bedzie ozenic..