• KD do czyjej bramki gra? Autor: ~Logos [185.135.2.*]
    Po analizie faktów to KD gra razem w drużynie z p. Anną NB. Tu nie ma ani Teachlandu ani nikogo innego, tylko jedna i ta sama ekipa.
  • Re: KD do czyjej bramki gra? Autor: ~Select [77.255.47.*]
    Z komunikatów wnioskuje, że KD albo oddał walkower, albo został znokautowany w szatni i nie dotarł na ring.
    20 akcji śmiech na sali i aż się prosi o KNF. Tutaj każdy na forum ma więcej akcji niż było zarejestrowanych głosów na nwza. Jakby dało się zarejestrować to prezesem moglby zostac każdy.
  • Re: KD do czyjej bramki gra? Autor: ~ehhh [212.180.200.*]
    Jak już dawno pisałem spółka śmieć. W poniedziałek zwała na co najwyżej 10 groszy.
    Podsumowując. Ogólnie dziwne czasy mamy. Równie dobrze KD mógł faktycznie nie być w stanie zarejestrować akcji, być na kwarantannie itd. itp. ale najdziwniejsze, że "nowa" ekipa dała ciała na maksa. Jak też wiele razy pisałem to faktycznie gang olsena. Po co blokowała rejestrowanie akcji i nawet żadnych swoich nie zarejestrowała? To trzeba być i...., żeby tak schrzanić. Tak naprawdę to ich największa wina co sie stało z tą spółką!
    Najciekawsze, że ktoś jednak wiedział coś więcej i sypał akcjami i w czwartek i w piątek.
    Wraca stare czyli bankructwo pewne już wkrótce. Tego już nikt nie uratuje!!!
  • Re: KD do czyjej bramki gra? Autor: ~Ciocia [188.146.181.*]
    Całkiem to wszystko możliwe ale tylko po co taka szarża na kursie w końcu trochę tych akcji w miesiąc się zmielilo. Czy faktycznie chodzi tylko o te pożyczkę a może coś jeszcze? KD musiał być dogadany inaczej by się to nie udało a jak nie w co wątpię to zostaje już tylko KNF i prokuratura.
  • Re: KD do czyjej bramki gra? Autor: select [77.255.47.*]
    No ale to przecież naplucie w twarz akcjonariuszom - 20 szt akcji za 5 PLN zadecydowało o RN i stanowisku prezesa spółki akcyjnej.

Ja swój pakiet zostawiam bo nie jest duży a może za rok coś się tu urodzi.
    Chociaż myślę, że wcześniej będzie niezła jazda bo moim zdaniem KD nie mógł zarejestrować akcji.
    Osoba, która zarejestrowała 20 akcji musiała mieć pewność, że nie będzie na walnym nikogo z wartoscia akcji powyżej 5,50 PLN.
    Przecież ktoś z 10 000 akcji byłby tam jak Buffet
  • Re: KD do czyjej bramki gra? Autor: ~Ehhh [212.180.200.*]
    Co się stało tego nie wie nikt. Ogólnie pieszesz ciocia, ze knf i prokuratura. Tylko za co?:) nie ma obowiązku uczestniczenia w walnym. Chyba tylko dla nowej ekipy, ze nie dała możliwości zarejestrowania się na walne. teoretycznie 1 akcja ma takie samo znaczenie jak 4 mln jak się nikt inny nie zarejestruje. Problem jest zawsze ten sam...ludziom szkoda 30-50 pln żeby się zarejestrować na walne i tam pójść.
    Select i wszyscy narzekający...a teraz pomysl sobie i odpowiedz na jedno pytanie. Załóżmy, ze jesteś na tym walnym i masz 10.000 akcji. Co byś zrobił? Nic! Odwołujesz ludzi z rn i co dalej? Ok polwolujesz siebie a co z jeszcze 4? Musisz mieć ludzi co się zgodzą wziąć odpowiedzialność za smiecia. Dlatego zawsze łatwo się gada.
    Nie narzekam bo nie mam na co.
    Po prostu jest to dla mnie dziwne, zastanawiające i niezrozumiałe, że na NWZA nie zarejestrował się największy akcjonariusz majacy ponad 20%. Mało tego, na jego wniosek zostalo zwolane to NWZA a uchwały przegłosowały akcje nie mające nawet promila udziałów.
    Śmiałem się kiedyś, gdy wza spolki Braster uchwały były głosowane mniej niz 5% ogólnej liczby głosów, ale promil...?
    Trzymam kciuki za spółkę ale takiego obrotu sprawy nie spodziewał się chyba nikt.
  • Re: KD do czyjej bramki gra? Autor: ~Ciocia [188.146.181.*]
    Tu z wzięciem odpowiedzialności zupełnie się zgadzam. Natomiast zastanawiam się z tymi dużymi obrotami w ciągu miesiąca czy może jednak ktoś się ujawni no zakładając że taki był plan z tymi 20 akcjami to po co ta cała maskarada z popytem? Może jednak coś tu się wydarzy ? Chociaż wujkowie co mieli zrobili i ucichli dziwnie.
  • Re: KD do czyjej bramki gra? Autor: ~Nade [31.0.22.*]
    Wróci pożyczka. 1 zł.
    Warto być!
  • Re: KD do czyjej bramki gra? Autor: ~Logos [185.135.2.*]
    Jak wroci to nie po to aby zrobic cos pozytecznego, raczej by posprzatac. Szkoda ze nikt tego nie przejal
    No i dzisiaj sesja spokojna, bez zrzutów ale i chętnych w arkuszu na K nie za wiele.
    Ciekawe co bedzie dalej, bo w maju sporo akcji ktoś kupił.
  • Re: KD do czyjej bramki gra? Autor: ~Paweł [37.30.21.*]
    Sesja o wzmożonych obrotach, ciekawe
  • Re: KD do czyjej bramki gra? Autor: ~Mietek105 [83.22.33.*]
    Akcje zbierane jak złoto. Jedziemy na 1pln min.
  • Re: KD do czyjej bramki gra? Autor: ~Paweł [37.30.29.*]
    Zobaczymy
[x]
ONE2TRIBE -0,75% 0,26 2026-02-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.