• MÓJ LIST OTWARTY DO Gallileo Autor: ~nowynamastersie [46.174.208.*]
    Gallileo TAK NAPRAWDĘ Buchajski powinien za to Twoje oddanie jego wikanie ufundować Tobie puchar na własność
    gdybyś nie trzymał przy życiu tego forum to tu by nikt nic nie pisał

Wyobrażmy sobie sytuację ze założyłbyś sobie dyscyplinę pruską i nie napiszesz przez 1 miesiąc lub 2 , 3 , 4 , 5 lub 6 miesięcy ani jednego posta na tym forum wielu by nie wiedziała że taka spółka istnieje

nie dobijaj adwersaży wystarczy że spółka i jej właściciele to czynią
  • Re: MÓJ LIST OTWARTY DO Gallileo Autor: ~nowynamastersie [46.174.208.*]
    miało być niewiedziało
    nie wiedziało
    Dnia 2020-05-29 o godz. 22:46 ~nowynamastersie napisał(a):
    > Gallileo TAK NAPRAWDĘ Buchajski powinien za to Twoje oddanie jego wikanie ufundować Tobie puchar na własność
    > gdybyś nie trzymał przy życiu tego forum to tu by nikt nic nie pisał
    >
    > Wyobrażmy sobie sytuację ze założyłbyś sobie dyscyplinę pruską i nie napiszesz przez 1 miesiąc lub 2 , 3 , 4 , 5 lub 6 miesięcy ani jednego posta na tym forum wielu by nie wiedziała że taka spółka istnieje
    >
    > nie dobijaj adwersaży wystarczy że spółka i jej właściciele to czynią

chyba jestem zmęczony

adwersarzy

ale podobno ten się tłumaczy co niema racji
    myślę że przez jakiś czas nie powinienem się udzielać na forum wikany
  • Re: MÓJ LIST OTWARTY DO Gallileo Autor: ~Gallileo [83.6.200.*]
    Ja nie oczekuje pucharow, ani laurek od nikogo, tym bardziej od Buchajskiego. Lubię tu pisać, szukać informacji o spółce i dzielić się nimi tutaj. Robię to przede wszystkim dla siebie, ale także dla innych tu obecnych, których byc może dane informacje także zainteresują. Lubię się u wypowiadać takze na inne tematy, lubie rozmawiac z ludzmi tutaj, takze z Tobą. Nie widzę powodu dla którego miałbym nakładac na siebie jakiś rezim i tego nie robić. Myślę, że nawet jak któregoś dnia pozbędę się spółki to nadal będe sie tu udzielał. Po prostu daje mi to satysfakcję.To tyle jeśli chodzi o moje wypowiadanie się. A jeśli chodzi wypowiadanie się to nie za bardzo rozumiem Twój atak i nie za bardzo rozumiem tez Twoje wypowiedzi o wynikach, choć zdaje sobie sprawę, że wynikają z pewnej frustracji, która w mniejszym lub większym sensie dotyka każdego z nas. Myslisz ze ja w sobie nie mam zlosci? Mnie tez wkurza, że kurs jest tam gdzie jest. Ale frustracja i złość nie powinna zniekształcać prawdziwego obrazu. Zrozumiałbym, gdyby te wyniki byly faktycznie słabe, ale nie są. Są bardzo dobre. Emocje nie powinny przysłaniać Ci rzeczywistego obrazu. Można sie wkurzac na B. , można sie wkurzac na kurs... no ale nie na wyniki. Przepraszam jesli Cie w jakis sposob urazilem, nie mialem takiego zamiaru.

[x]
WIKANA 0,00% 7,70 2026-05-07 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.