POLMAN SA (19/2020) Pozyskanie zamówienia na wymianę złóż katalitycznych wraz z odbiorem i utylizacją odpadów wytworzonych podczas realizacji usługi. 20:12 29/05/2020
Raport bieżący 19/2020 Postawa prawna: Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne. Zarząd Spółki POLMAN S.A. z siedzibą w Warszawie informuje o pozyskaniu zamówienia na prace wymiany złóż katalitycznych, czyszczenia reaktorów, orbiór oraz utylizację odpadów wytworzonych podczas realizacji usługi w przedsiębiorstwie sektora petrochemicznego na terenie Polski. Prace zostaną wykonane przy zachowaniu procedur PLM-COVID19 Termin realizacji prac: czerwiec/lipiec 2020r. Wartość zlecenia: 281.000,00 zł netto
Super spółka sypią kontraktami jak z rękawa,tutaj 2 zł bedzie przystankiem po walnym zebraniu,czas na akumulację,mało już chętnych do odawania ponizej 1,30 i tak trzymac gonimy teraz geotrans jeszcze tylko 20 okrażeń i go mamy ha,ha
Nie mówię ze od razu,ale powolutku firma cały czas sie rozwija,a kontrakty zapewniają jej stabilny dochód i zyzki,działają już na wielu płaszczyznach,jak rynek nie tąpnie to w przyszłym tygodniu o kursie ponizej 1.30 będzie mozna zapomniec,jestem stary wyga na giełdzie od 2002roku i ta spółka zagościła na dłużej w moim portfelu jako stabilna lokata,na korektach bede zwiekszał zaangazowanie tak jak ostatnio w granicach 1,20 pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy stary wyga,na portalu biznes radar są portfele publiczne i tam jestem pod nickiem płotkorekin,mozna zobaczyc moj efekt inwestowania,a te na fixsie zabawy kupno 16,5k po 1.30 to bylo moje hehe
Dnia 2020-05-29 o godz. 20:28 ~Rr napisał(a): > No pojdzie pare groszy i zaraz sie wysypia i spadek. > jaki spadek idziemy od 30 gr w trzy miesiące w górę