Najtańszy gaming, bo... nie ma żadnej sensownej gry. przychód z gier to średnio kilka tysięcy złotych na miesiąc. Za to nie da się utrzymać firmy, nie mówiąc o dywidendzie. A zatem taki gaming nie da zarobić. Manipulacji na papierach oraz akcji naganiaczy nie liczę
Autor: ~Nędza [5.173.48.*] 2020-06-01 07:13 Opublikowano przy kursie: 0,93 zł , zmiana od tamtej pory: 11,83% Re: Mocny gracz Zgłoś do moderatora Panowie, co wy wiecie :) Widziałem chat tych ludzi, widziałem dowody o tym jak wspólnicy spiskowali, jak próbowali wykraść komputer prezesowi żeby podłożyć świnie, a to pikuś przy innych rzeczach jakich się dopuścili. Normalnie obecni właściciele firmy Mobitouch powinni siedzieć, ale władze uczelni (udziałowca) sprawę uciszyły. Nie wiem natomiast poco o tym piszecie tutaj. Wnioskuje że jesteście jakoś powiązani z tamta firma bo kolega rozpoczynający wątek nie wspomniał firmy z nazwy. Cwani to wy za klawiatura jesteście. Odwagi nie macie by prowadzić biznes. W oczy tez nikomu z tych ludzi pewnie nie potraficie nic powiedzieć.
To forum traktujecie jak wylewanie swoich żalów za własne błędy. Zajmijcie się sobą, bo co wam da pisanie tutaj?
p.s.
po takim poście ustalanie ceny jest ryzykowne. Ok. 1 mc temu napisałem że najbardziej niedowartościowanym gamingiem jest t-bull wtedy przy cenie ok. 14,5zł. Dwa tygodnie później kosztował ok. 7 zł więcej i dzisiaj zdaje się pozostał JJBEE.