• wreszcie Autor: ~krs [5.173.40.*]
    2 mln zysku , 25 kapitalizacji , jaki P/E każdy widzi .
    zakładając w ciemno że wynik 1Q będzie bardzo dobry ( w innych gameingach jest ) no to chyba wreszcie będą wzrosty.

• Re: wreszcie Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Nie wiem czy można powiedzieć że są to założenia w ciemno , wystarczy porównać ilość pobrań i monetyzacje 1 kw 2020 do 4 kw 2019 i jaki bedzie raport za 1 kw robi się oczywiste
  • Re: wreszcie Autor: ~borewicz07 [37.30.51.*]
    też się cieszę

natomiast nie potrafię rozwikłać zagadki polegającej na pytaniu skąd się pojawił zysk skoro każdy raport kwartalny za 2019 był jaki był ????
  • Re: wreszcie Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2020-05-29 o godz. 10:48 ~borewicz07 napisał(a):
    > też się cieszę
    >
    > natomiast nie potrafię rozwikłać zagadki polegającej na pytaniu skąd się pojawił zysk skoro każdy raport kwartalny za 2019 był jaki był ????

w poście poniżej masz wyjaśnione ..:)
  • Re: wreszcie Autor: ~krs [5.173.40.*]
    niestety to chyba jest mała inżynieria finansowa , dotacja . ale cyfry są i kropka .
    mam nadzieje że 1Q zysk będzie z działalności tylko dlaczego raport przesunięty ?
    natomiast widać ,iż architekt/rozgrywający/inwestorek zaczyna najprawdopodobniej brać się już za Tbulla. Wyniki,przesunięcie raportu, obroty.... zaczyna się
  • Re: wreszcie Autor: ~bart [91.206.96.*]
    nie żadna inżynieria tylko w poprzednich kwartałach wydawali kase na projekt unijny ze swojej kieszeni i księgowali dlatego większe straty. A w 4 kwartale dostali zwrot kasy i tyle
    Dnia 2020-05-29 o godz. 10:53 ~krs napisał(a):
    > niestety to chyba jest mała inżynieria finansowa , dotacja . ale cyfry są i kropka .
    > mam nadzieje że 1Q zysk będzie z działalności tylko dlaczego raport przesunięty ?

niestety na to pytanie tylko czapeczki znają odpowiedź :) :)
    mieli takie prawo w świetle nowych rozporządzeń "wirusowych" więc skorzystali z niego
    co do "inżynierii" to sa mistrzami :)
    jak możemy mówić o zysku skoro pozycja w RACHUNEK ZYSKÓW I STRAT

M. Podatek dochodowy - 168 764,00 (minus)

czyli mamy stratę czy zysk skoro podatek do zapłaty wynosi minus 168 764 ..??? :) :)
    za chwilę będzie korekta raportu :)))

pamiętajmy również o nadwyżce (2 mln) w Skarbowym , także nic nie zapłacą
  • Re: wreszcie Autor: ~repiotr [89.161.51.*]
    ghost- specjalisto, na wykresach równocześnie spadki i wzrosty zaznaczyć potrafisz, ale raport to już jest dla ciebie jak po chińsku pisany. Tak to jest jak sie bezwartościowe kreski całe życie stawia. ups?
    Dnia 2020-05-29 o godz. 11:29 ~repiotr napisał(a):
    > ghost- specjalisto, na wykresach równocześnie spadki i wzrosty zaznaczyć potrafisz, ale raport to już jest dla ciebie jak po chińsku pisany. Tak to jest jak sie bezwartościowe kreski całe życie stawia. ups?

kupuj chopie bo tanio :) :) :) nie myśl nie zastanawiaj się - kupuj :) :)
  • Re: wreszcie Autor: ~piotror [89.161.51.*]
    Mam 7 spółek, które kupowałem pod panikę COVID. Tbula kupiłem po średniej 9,68. Bez raportu i wykresów było widać co się szykuje na giełdzie. Jeszcze sporo osób kupi i to po wyższych cenach.
[x]
TBULL 0,00% 3,02 2026-04-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.