17 k zdaje sie stalo w piatek powyzej 1,8 . Franc ja sie tylko przygladam, latami stało po 0,6 trzeba bylo akumulowac ale w sumie mam za malo ,zdecydowanie za malo do sytuacji.
Oni nigdy nie byli łaskawi informować więcej niż muszę.Zadnej zachęty z ich strony tu nie pamiętam żeby zainteresowac potencjalnych inwestorów .Ta spółka zawsze była dziwna.Moze się to w końcu zmieni , a może nic nie będzie po 15.
Przestańcie chrzanić ,tutaj nie pójdzie do góry chcą was ubrać, dziś to było wywalanie .Jutro będzie spadek duży , będzie ktoś chciał kupić to kupi. Kółeczka pewnie ktoś tutaj będzie robił.Dzisiaj dokupowalem boa tam się szykuje jazda.
Wystarczy ze jutro podaz zniknie i mamy winde, albo koledzy sprzedadza kolega o 15% wyzej ,to przyciagnie zainteresowanie papierem,ale sam wykres znamionuje hosse
Wskaźnik AD rozbija sufit, prawa pusta a my czekamy na ważne info ale tylko nieliczni na tym skorzystają. jak to powiadają kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. wystarczy kupić 5-10 k żeby ten szampan był z górnej półki i w ilościach kartonowych. Pozdrawiam myślących.
Ja zaryzykuję i kupię 2 kilo i zapomine o akcjach wiecej strach kupic .To jest NewConnect jak będzie spadać to będzie płacz i lament moim zadaniem napompowali balona i ewakuja się, a to całe przejęcie śmierdzi na odległość.Wasze pieniądze wasza decyzja ,ja zaryzykuję i 2 kilo kupię .
Wujek kupuj, hossa na szerokim rynku Apollo tez skorzysta,Banki Centralne nadrukowaly kasy trzeba ja gdzies wyprac,przy okazji wciagnac do zabawy ulice i oskubac.