pierwsze warto zobaczyć historycznie w jakie spółki wchodzą fundusze. chodzi mi konkretnie o ich kapitalizacje. Żaden fundusz w to nie wejdzie. możemy liczyć tylko na ulicę
Patrz gołodupcu, gdzie bułki tańsze, a nie wcinaj się między wódkę, a zakąskę, gdy rozmawia się o interesach. Ty z gromadką, do piaskownicy, albo próbować naskrobać np. do Faktu, a nie tu buraku /ludzie tutaj przygotowują się do codziennej pracy/.
Co ty na forum Herkulesa cały czas wypisujesz. Zapodaj jakąś analizę a nie ciągle wzrosty i wzrosty. I jeszcze ubliżasz. Nie zaśmiecaj wreszcie nic nie wnoszącymi postami.
Nie ubliżam nikomu, poza jednym gościem, który z tchórzostwa podszywa się pod mój nick. Ponadto, nawet na jednym wątku, potrafi się pokazywać /Mak, Stefan, Kubełek/ i ubliżać bez powodu. Dlaczego piszę, wzrosty, wzrosty, gdyż wierzę w spółkę i w AT. Należna cena rynkowa powinna wynosić około 4.00 zł. i ją osiągnie, czas w inwestycjach, nie gra roli w moim przypadku, a cierpliwość, to moje drugie imię.
Ja nie mam cierpliwości i zamierzam wyjść z GPW przed II falą spadków, która przyjdzie moim zdaniem po publikacji danych firm za II kwartał....Wówczas może wrócę żeby odkupić taniej. Teraz widze że już obroty są bardzo słabe i większość osób uciekła
Polskie Firmy za dwa m-ce podadzą wyniki, a odbicie z powodu braku podaży bardzo bliskie /przyszły tydzień/. Na razie na koniec każdej sesji, sztuczne zaniżanie, cierpliwości, a zyski z pozycji znacznie wzrosną.
Dawaj w piątek, szybciej będziesz miał spokój i nie musisz straszyć.My już Cię obsłużymy, nie wykluczam, że pomożemy w odpowiedni sposób /byle dużo, z setką już byli i zostali obsłużeni/, odebrać ciężar, który Cię uwiera.