Nie muszę nic kupować. Polmana mam kupionego jeszcze za grosze. I póki co nie sprzedaję. Kilka dni temu jakiś fantasta pisał o Ipopemie na Polmanie. Teraz Ty o czymś niesamowitym.
Tutaj test wiarygodności będzie szybki.
Pozdrawiam
Misiek
Dnia 2020-05-28 o godz. 10:03 ~Sekretarz napisał(a): > Zaraz ktoś wstawi MEGA info. Zapiac pasy.
Dla mnie żadne Mega-Infa nie są wcale tu potrzebne firma dobrze stabilnie prowadzona. Dobrze reaguje na rynek. Zarządzający nie wstydzą się swoich sukcesów raporty solidne wszystko na czas. Ktoś lubi karuzele to takich na giełdzie nie brakuje Ja wolę może wolny ale pewny, dobry i stabilny zarobek. A myślę że tutaj tak będzie i do 1 pln za jakiś czas będzie można co jedynie powzdychać i podejmować decyzje na wyższych poziomach a wtedy będzie już trudniej. Zakupione leży czeka, spadnie to się dokupi. Odda za miesiące-lata, mam nadzieje ze sporym zyskiem i radością. Pozdrawiam wytrwałych Dla skoczków z kwiatka na kwiatek, no cóż amatorów w takiej grze zawsze pożerają i w skarpetkach puszczają. Na GPW grają zawodowcy-grupy z wieloletnim doświadczeniem. Oceńcie swoje szanse. Ułan z szabelką na czołgi. Znam wynik ale mimo wszystko szczerze życzę szczęścia.
Poczekaj, poczekaj to nie jest że pyknie i będzie jedno info za 1mln i zobaczysz co się będzie dziać..A napewno Polman ma asa w rękawie a ktoś dobiera i robi śmieszne kółka... żeby swiezaki kupowali za miliony a oddawali i uciekali za grosze..
Zawsze mam wątpliwości przy inwestycjach. Tutaj do układanki brakowało mi tego typu wpisów jak wasze teraz wiem że jestem na dobrej ścieżce :) mój wpis był zanętą zjawią się czy nie? i proszę jaka miła niespodzianka 350% mówisz tutaj handel zaczął się w przedziale 0,5-0,8 a nie 0,3 chyba że wolumen 900 szt.-20k nazywasz handlem zamykam kompa i czekam, zerknę co jakiś czas jak spadnie poniżej 1 pln przyczaję się na dokup wiele razy tak robiłem i działało nie mam czasu tu ślęczeć tu jest spora szansa na regularny wzrost, kiedy sprzedam tego nie zdradzę wiem że zostanę tu na dłuuuugo bo tak się zano Dlaczego? stały przychód generujący zysk z tendencją wzrostową, żadnych wałków ze strony zarządzających czysta przejrzysta polityka informacyjna No i taka wisienka w każdej chwili może mile zaskoczyć jakąś informacją