Taki wpisy to daja wybitni amatorzy giełdowi. Bez najmniejszej nawet elementarnej wiedzy. Każdy kto chociaż trochę orientuje się w sytuacji finansowej nie zaryzykuje nawet kupna powyżej 85gr..Dlaczego to jak wyżej...Wystarczy wyciagnac wnioski z kasy w kasie...
Wpisujesz tu jedno i to samo Areczku , grasz w kółeczka na tej spółce, daje ci zarobić i dlatego tak warujesz i wypisujesz bzdety pod każdym postem,wysil się trochę.
Dnia 2020-05-28 o godz. 10:04 ~123 napisał(a): > Wpisujesz tu jedno i to samo Areczku , grasz w kółeczka na tej spółce, daje ci zarobić i dlatego tak warujesz i wypisujesz bzdety pod każdym postem,wysil się trochę.
Nie wypisuje bzdetow. Moje analizy sa poparte wyłącznie dostępnymi informacjami i danymi finansowymi.
To co pisałem do tej pory od 2 lat sprawdzilo się w 90%...
Nie tylko nie będzie 1.25zl..Tutaj nawet 1zl nie jest absolutnie możliwe....Baa pojde dalej..90gr
Dnia 2020-05-28 o godz. 10:18 ~Arek napisał(a): > Dnia 2020-05-28 o godz. 10:04 ~123 napisał(a): > > Wpisujesz tu jedno i to samo Areczku , grasz w kółeczka na tej spółce, daje ci zarobić i dlatego tak warujesz i wypisujesz bzdety pod każdym postem,wysil się trochę. > > Nie wypisuje bzdetow. Moje analizy sa poparte wyłącznie dostępnymi informacjami i danymi finansowymi. > > To co pisałem do tej pory od 2 lat sprawdzilo się w 90%... > > Nie tylko nie będzie 1.25zl..Tutaj nawet 1zl nie jest absolutnie możliwe....Baa pojde dalej..90gr > > Na takie dyrdymały - bez kozery powiem: "pińset". :-) I co to wnosi do dyskusji ?
Pan Arek, analityk giełdowy, bardzo zamożny człowiek, codziennie od 3 lat pisze na forum jakiejś losowej spółki. "Duzy sie wystrzelal...Powinno dzis odbic w okolice 2zl" Opublikowano przy kursie: 1,88 zł
Polecam słuchać jego rad, bo to bardzo inteligentny człowiek jest.
Pan Arek, znany biznesmen i analityk giełdowy regularnie realizuje zyski. Główny przychód generuje jego ponadnormatywna aktywność na forach internetowych. Codziennie od 3 lat kilka postów dziennie. Bądź jak pan Arek, zarabiaj miliony na giełdzie i będziesz mieć czas codziennie pisać kilka-kilkanaście postów.
"Duzy sie wystrzelal...Powinno dzis odbic w okolice 2zl" Opublikowano przy kursie: 1,88 zł https://www.bankier.pl/forum/temat_uwaga-jestesmy-w-dolku,24371151.html