• Znowu testują Autor: ~Gallileo [193.102.79.*]
    Poranne TKO 2,80
  • Re: Znowu testują Autor: ~Oxfordczyk [89.66.179.*]
    Czy to Ty wywalasz?
  • Re: Znowu testują Autor: ~Gallileo [193.102.79.*]
    Nie, to nie ja.  Choc sa to poziomy które mnie juz satysfakcjonuja na razie nie wywalilem ani jednej sztuki. Zreszta ja nie widze aby tu ktos za bardzo wywalal
  • Re: Znowu testują Autor: ~nowynamastersie [46.174.208.*]
    sami z sobą handlują i próbują wciągnąć nieudolnie innych , niech zrobią młyn 2 do 5 mln. zł to się spekulanci pojawią

co to za obrót ?
    na Herkulesie tak zrobili, moze i u nas tak bedzie, ewidentnie im zalezy aby ciagnac kurs wrecz za uszy w gore nie baczac na widly i żeby wzbudzic zainteresowanie  
  • Re: Znowu testują Autor: ~Kulawakoza [37.30.50.*]
    A co tu się dzieje ? Jak tam Gallileo miło to teraz wygląda na rachunku ta teoretyczna wartość ? Masz jednak cierpliwość. Ja wchodziłem tu kiedyś z 50 gr do 1 zł . Ciekawy jestem co tu teraz jest grane.
    Witam, no nie powiem humor mi się mocno poprawił. Od 50gr do 1zł to tu byłeś raptem przez chwilę. ja mam rozstrzał od 36gr do 73zł.  A co tu sie dzieje? Sam chciałbym to wiedzieć. Wszystkie spólki B. ostatnio mocno rosną, nawet bez powodu I jakiegokolwiek info np Herkules moga wiec to być gierki jego funduszu, a może jakies info w powietrzu? Trudno powiedzieć. Jutro wyniki (będą bardzo dobre), ale bywaly lepsze i było bez wpływu na kurs.  Wkrótce też ogłoszenie Walnego, kto wie co na tym Walnym może się wydarzyć… nie spodziewałem się niczego  sensacyjnego, ale kto wie. 
  • Re: Znowu testują Autor: ~Kulawakoza [37.30.50.*]
    Tak chwilę. Była nawet ochota na przystąpienie do porozumienia. Plus że deweloper buduje w moim mieście. No i powoli zaczynam żałować wyjście. No właśnie widziałem że to nie tylko Wikana. Hmmm może to wszystko idzie na sprzedaż to pasuje mu teraz wywindować wyceny.
    Rzeszow czy Lublin? Czy moze jakies inne miasto?
  • Re: Znowu testują Autor: ~nowynamastersie [46.174.208.*]
    no właśnie kto wywala za grosze kto ?
  • Re: Znowu testują Autor: ~Adam [77.65.78.*]
    Ruszcie d*up^y spekulanci bo was zima zastanie,,,,tak z grubej rury
    chyba jakaś zadyszka… chociaz oddawać i tak nie ma bardzo komu
[x]
WIKANA 1,92% 7,95 2025-10-15 10:41:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać