Szkoda czasu na czytanie takich bredni ....... jakby nie mieli majatku i nic nie robili , to sąd by ogłosił upadłość a nie sanację , barany forumowe i tak już poniżej 5 zeta nie kupicie .... !!!!!!!!!!!
Jaki maja majatek - dwa terminale (handlu nie ma a koszty zostaly).
Nie maja koncesji na obrot paliwami z zagranica wiec raczej nie handluja
Wniosek o sanacje byl zlozony w sierpniu 2020. Od tego czasu nie ma jakiegokolwoek raportu, ktory swiadczylby o dzialalnosci operacyjnej.
A po co tutaj siedzisz golasie i smędzisz , nie masz akcji to wypad z forum , a jak masz to poczytaj , dowiedz się a potem się wypowiadaj na forum !!!!!!!!!!
Widać że u kolegi brak kultury. Wy tam na Unimocie wszyscy tak macie? Bo dziwnym trafem Pan Void z ciekawym IP też taki z manierami jakby stamtąd? Co do ONICO powiem krótko ostatni będą pierwszymi a pierwsi ostatnimi.
Ok. Wydaje mi się że miałeś kiedyś z onico coś wspólnego i coś poszło nie tak i tak Ci zalezli za skórę że nie możesz ich scierpieć przez co trochę jesteś nieobiektywny , ja mając akcje też chociaż wydaje mi się że jestem na pewno do końca nie jestem obiektywny ale Ty jeszce masz coś wspólnego z Unimotem prawda?
Nie. Poza sentymentem już nic z rynkiem paliwowy nie nam wspólnego, ale pracowałem w tej branży ładnych parę lat
Moje komentarze pewnie nie podobają się typowym "graczom", kupić za 3 sprzedać za 10. Powinny za to interesować osoby które kupują akcje jako długie inwestycje, licząc na wzrost z powodu stabilnego długotrwałego rozwoju spółki, a nie na skoki bo ktoś puścił "info"
Dnia 2020-06-01 o godz. 20:37 ~Olo napisał(a): > Nie lubię takich spółek podpucha a potem znowu wielki powrót na 1.7 zl za chwike sypanie zdjęcie popychaczy i w dwie sesje minus 40
Olo! Kogo obchodzi co ty lubisz? Udzielasz się tu i tam, wszędzie trolujesz. Poszoł!!
Prawda jest taka, ze w spółce jest 6 baniek hajsu, aktywa na olbrzymia kwotę zadłużenie spadło o 15baniek a jak tylko przejdą na 2 fixy to z miejsca 8-12zl takie moje zdanie
Eneris naładuje szwajcarskie baterie Polska grupa przejmie kontrolę nad zakładami Leclanché, producenta baterii o ponad 100-letniej historii. czy przejmą kontrole nad dystrybutorem błękitnego paliwa ?
Spore przesunięcie raportu...
Dokumentacja spływa mailami zazwyczaj zatem w czym jest problem... nie ma kto dobrze tego poukładać...
Dziwne... ciekawe jaka bedzie korekta w środe z tą informacja zwjazana...bo chyba nie bedzie rosło.