szkoda mozna bylo wyjsc powyzej 4, probowali i d... nie dali rady spadajaca gwiazda na wykresie no wiem zaraz bedziecie krzyczec ze to nie taka formnacja ale po kilku sesjach wzrostowych dzisiejsza swieca zostawila nie ladny cien jedyne pocieszenie ze nie zamknelo sie na czerwono ale bylo blisko, zue ma mega kontrakty wiem kiedys je wykona ale to niestety potrwa, a do tego czasu moze byc roznie i wplyw spowolniena tez mam paczuszke i czekam ale dzisiejsza sesja mnie calkowicie zawiodla widac jaki jest tu akcjonariat, postraszyli spadkami i poszlo z portfela wywalali kto co mial pozdro
Zgadza sie ze zdechlo. Rysuje się nam byc moze flaga. Pechowo dziś trk i tor również spadały...wiec i tutaj sie nie udalo zostac ponad 4. W takiej sytuacji moze sie uda ze bedzie 2dni spadków, odbicie i próba sforsowania oporów...
Tak, zgadzam sie ale popatrz na otoczenie - do południa wszystko rosło zeby na koniec mocno poleciec (np. gaming). TRK i TOR musiały troche spuscci powietrza bo grzały az puchło - RSI dla obydwu ponad 80 pktów. TRK jeszcze dodatkowo miała mocny argument w postaci..mówiąc subiektywnie...słabego raportu. Zatem zachoweanie tych dwóch walorów nie dało paliwa innym społkom z branzy. Co do AT to swieca nie zachwyca - close powyzej 4,00 dałby pozytywny sygnał przed jutrzejszą sesją. Z drugiej strony jeszcze nie wszystko stracone bo moze byc jak Ciubata pisze - 2 dni małych spadków do okolic 3,60-3,70 a potem kolejny atak na 4,00 i sforsowanie ale pod warunkiem ze TRK i TOR równiez pójda dalej na N