Przy 92 mln akcji po ew przejęciu kapitalizacją spółki przy tym kursie wynosiłaby już prawie pół miliarda,dobre..."szacun" dla tych co kupują na tych poziomach
Dokładnie kapitalizacja wynosi 336 mln zł ale to jest już dużo mimo że aktywa wynoszą 250 mln zł ja osobiście bałbym się kupować powyżej 3,66 zł po takim wzroście od 1 zł
Dnia 2020-05-27 o godz. 18:10 ~Vincenty napisał(a): > Dokładnie kapitalizacja wynosi 336 mln zł ale to jest już dużo mimo że aktywa wynoszą 250 mln zł ja osobiście bałbym się kupować powyżej 3,66 zł po takim wzroście od 1 zł
a ile ma być wniesione aportem?? hy?? a ile wynosi tarcza podatkowa?? - hy? a ile jest prognozowanego zysku po wejściu branżowych?? - hy??
Dnia 2020-05-27 o godz. 18:38 ~Vincenty napisał(a): > Ja się czuję bardzo dobrze ale zerknij na wykres od około 70 gr do 3,66 zł pionowa ściana dla mnie osobiście strach wchodzić chyba że po korekcie.
nie może być innej ściany z tak agresywnym skupem - -nawet widłowy oberwał widłąmi i leży nieprzytomny - raz na sesję ktoś go zastępuje puszczając na chwilę i zaraz blokuąc następne - chyba wiesz kto się pcha do rubinka i w jakim celu - to czego się dziwisz że jest pionowa ściana?
Nie będę się sprzeczał spółki nie znam za dobrze a weszłem tutaj bo jestem akcjonariuszem Novavisa który ma pakiet 27 mln akcji Rubiconu więc życzę wam jak najlepiej.