pytanie tylko dlaczego tak bardzo zalezy Tobie i innym zeby byc ostroznym przeciez Ty jestes ostrozny wiec Twoje pieniadze nie sa w niebezpieczenstwie. Rozumiem jakbys ostrzegł swoja rodzine lub znajomych ale obcych ludzi na forum?
Poczytajcie jak Rubicon manipulował akcjami Briju, które podbili akcje warte grosze na 37 złotych. Dzisiaj kosztują one 27 groszy. Sam straciłem wtedy kilkadziesiąt k ale wybór należy do każdego z osobna. Ja tylko delikatnie próbowałem ostrzec inwestorów a szczególnie tych nowych napalonych na sukces.
Co za naganiacze . Sprzedajcie i idzcie gdzies indziej . Eustachy troll nr 1 . Ciagle nagania .Roslo spadalo. Nagania. Normalnie to czlowieka by to nie interesowalo . Eustachy nie znudzilo ci sie ?????Dlugo bedziesz jeszcze pisal swoje farmazony? Jak mnie poirytujesz bardziej to skopiuje twoje ip ,zrobie screena tego co piszesz i wysle do spolki maila. Irytujesz mnie ...
Nie wystarczy ci argument autora postu Rafała?,nikt ci nie karze czytać moich opinii...na marginesie od tego jest forum by wyrażać opinie!
Prawda o rubiconie jest taka...brak jakiegokolwiek pomysłu na biznes przez lata spowodował rozpaczliwy ruch przejęcia wstecznego,poczytaj forum sprzed kilku lat...co akcjonariusze pisali
Czary Mary i ze spółki wydmuszki stanie się koncern o miliardowym majątku
Trzeba miec swoj rozum. Jednak nagananie w dwie strony , obecnie bardziej na spadki mnie irytuje . A ze jestem wrednym czlowiekiem, paszkwile na spolke nie zostana zlekcewazone. A Ty beny wez sie za solidna lekture gieldowa, nie czytaj forum bo stracisz pieniadze. i mam swiadomosc tego ze ludzie je traca przez takich jak eust i innych .
No i co wynika z artykułu tego marnego portalu powołującego się na jeszcze marniejszy portal. Podejrzane jest to że akurat gdy zaczynają się wzrosty na 2 tygodnie przed walnyn przekopujesz internet i wrzucasz link do artykułu z 2014 roku hahaha. Przypomnę że mamy już 2020 rok i zupełnie inna strategię spółki, która ma przed sobą świetną przyszłość. Bardzo poprawiłeś mi humor hahah bo takie trole uaktywniają się zawsze przed wzrostami. Trzymaj się tam w 2014