• Z yahoo Autor: ~Xxc [31.60.236.*]
    https://finance.yahoo.com/news/btc-studios-plc-announces-strategic-000000355.html?guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAEeAmFPyZ-JCvXwFvEQT3Fp1gHSzx7b5M1q4K_SU4pGvEJm2&guccounter=1
  • Re: Z yahoo Autor: ~Baja [188.146.99.*]

Beyond the first funding of 5 Mil€, IDG Consulting will also play a key role in assisting BTC Studios implement their strategy and benefit from the strong growth of the SVOD/AVOD and gaming markets worldwide (37% CAGR).

BTC Studios PLC is a European interactive games developer and publisher focused on mobile and console games for kids and families.
    Czyli:
    Oprócz pierwszego finansowania w wysokości 5 milionów €, IDG Consulting będzie również odgrywać kluczową rolę we wspieraniu BTC Studios we wdrażaniu ich strategii i czerpać korzyści z silnego wzrostu rynku SVOD / AVOD i rynków gier na całym świecie (37% CAGR).

BTC Studios PLC to europejski producent i wydawca interaktywnych gier skupiający się na grach mobilnych i konsolowych dla dzieci i rodzin.

Może i uprawiam PR. ale mam tu akcje i jestem BAAARDZO Zadowolona A WY JAK SE CHCECIE
  • Re: Z yahoo Autor: ~Xxc [31.60.236.*]
    Dziwie się ze ktoś sprzedaje No ale na plus dopasować się można chociaż
  • Re: Z yahoo Autor: ~ja_chce [78.11.74.*]
    Ja chce sprzedać ale nikt tego badziewia nie chce
  • Re: Z yahoo Autor: ~Xxc [31.60.236.*]
    Ale ty wielonikowy hahah szkoda ze IP jedno
  • Re: Z yahoo Autor: ~ja_chce [78.11.74.*]
    Ale o ch Ci chodzi trolu ? Taki jesteś dociekliwy kto pisze prawdę o tym śmieciu ? Ludzi wkręcacie, żal.
  • Re: Z yahoo Autor: ~Xxc [176.113.207.*]
    Trolu ? Haha ty masz chyba rozdwojenie jaźni Dio leczyć się chyba za późno
[x]
BTCSTUDIO 0,00% 0,12 2026-05-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.