Studio weszło co dopiero na giełdę, perełka startuje i to nie z jedną pozycja w swoim portfilio, po raportach wynikało ze z każdym kolejnym generowali coraz mniejszy minus, ostatni raport już z malutkim plusem, widzę potencjał jak i sam QubicGames ma tutaj swoje udziały.
Oj oj Tyrek pewnie z jakiegoś blokowiska bo merytorycznie nic napisać nie potrafi i myśli ze wymyślanie komuś czym jeździ zmieni kurs akcji :) Straszna patologia od ciebie emanuje ale jeśli ma Ci to poprawić humor to możesz nawet pisać że jeżdżę multiplą :)
Na Dominikanie jest takie osiedle z polem golfowym i tam mają rezydencję gwiazdy z Stanów ale jak się jedzie to po drodze jest wioska Haitańska gdzie ludzie pracują za 3 dolary dziennie w polu.
Znam takiego Huberta z Lublina to jeździ Ferrari Astonem i Mercedesem. Czasem kilka razy dziennie kierowca podmienia mu auto.
Znam sadowników z południa mazowieckiego. Oni to mają kasy.
I co też biedaki bo nie z wielkiego miasta?
Dziwny typ ten Mercedes. Z takim to chyba jeszcze nie pisałem. A piszę z wieloma dziwakami
Hoffens ty naprawdę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Moje wykresy były odpowiedzią do postu carno
"Studio weszło co dopiero na giełdę, perełka startuje i to nie z jedną pozycja w swoim portfilio, po raportach wynikało ze z każdym kolejnym generowali coraz mniejszy minus, ostatni raport już z malutkim plusem, widzę potencjał jak i sam QubicGames ma tutaj swoje udziały."
Autor wprowadza w błąd pisząc o ttym ze ostatni raport był z plusem. Jak widzisz nie każdy zna te wykresy, są tacy co myślą, że ostatni kwartał był na plus.
Prosze pokaż mi ostatni raport i udowodnij ze był na +. Wasza argumentacja ze wydatki na IPO to tylko próba usprawiedliwienia ujemnych zysków. Koszty IPO to głównie 4Q2019. Manipulujecie wynikami, pokazuje analizę finansowa z bankiera a wy mówicie że to nie tak że ten minus to plus.
ŻENADA! Ktoś mocno się dwoi i troi żeby nagonić swołocz na ten papier.
Dnia 2020-05-27 o godz. 12:03 ~Hofens napisał(a): > Spółka musiała dużo zapłacić aby kupić licencję na lepsze gry. Dlatego robiła gnioty aby mieć na to pieniądze. Wychodziła na zero. Teraz czas zarabiać
Chłopie nadal bronisz spółki i ok masz argumenty czemu był na minus! Ja tylko mowie, że to nie prawda ze ostatni raport był na plus. Przedstawiłem nawet dowody i zobacz jaka nagonka na mnie próbująca mi udowodnić że czarne jest białe.
Pogódźcie się z tym spółka jedyny dodatni raport finansowy miała 3 czy 4 kwartały temu i zysk netto wynosił 1000zl!
Tu zarząd jest jak najbardziej wiarygodny , co daje dużą możliwość wielkiego zarobku . Wszystkie gry w terminie , a nie sprzedawanie kitu i wieczne obsuwy To jest dla mnie gwarantem sukcesu tej spółki
Z małych gier zarobili na pensję i aby robić większe.
Z większych zarobią na pensję i jeszcze im zostanie. A kto wie może zajmą się czymś naprawdę dużym ale na to musza mieć środki z tego co teraz wydadzą
Spokojnie, ta spolka sie dopiero rozwija. Jesli juz teraz mieliby tworzyc duze produkcje jak Drft od ECC, mielibysmy kapitalizacje 40 mln i akcje po 20 zł. Jeszcze przyjdzie czas, teraz jest czas na zbieranie akcji w portfelu.
Od milionera mecedesika vel golfa . Naczytał się książek i mu czerep spuchł od tych mądrości o giełdzie. Kiedyś tak inwestowałem , przed laty na podstawie wróżbitów bakowych to straciłem 200 tys oszczędności
Widzisz panie Hofens, jesteś tak psychicznie juz związany ze spółką ze nie potrafisz nawet racjonalnie ocenić wpisów na forum. Moja uwaga o Polsce B była ripostą na zaczepki Tyrka, który właśnie snuje jakieś golfowe hipotezy co do mojej osoby.
Otóż nie próbuje nic zarobić na Drageus. Zajrzałem tu i zacząłem czytać Wasze wzdychania jaka to ""kopalnia złota" zainteresowałem się więc spółka i okazało się ze patrzycie na nią przez jakieś różowe okulary. Postanowiłem się więc podzielić moimi uwagami i dostałem fale hejtu :) i mi się spodobało więc zostałem.
Z plusów dodam ze te nowe planowane produkcje wyglądają znacznie lepiej i być może z tej spółki coś jeszcze kiedyś będzie.
Zobacz powyzszy wątek przeciez ten koles wyraznie kłamie ze ostaatni raport był na plus!!!! Informuje ze to nie prawdziwe informacje i taki Tyrek wyskakuje ze jeżdżę golfem :D baahahahah trochę smutne że jesteście tylko otwarci na pozytywne informacje.
A co takich jak ty , obchodzi w co my inwestujemy. Idż pisać na te spółki które masz , bo nie rozumiem twojej samarytańskiej postawy odradzania ludziom kupienie spółki - TAK BEZINTERESOWNNIE , BO SIĘ ZAINTERESOWAŁEM I CHCĘ POPISAĆ. POPISZ SOBIE Z JAKĄŚ LASKĄ
A co takich jak ty , obchodzi w co my inwestujemy. Idż pisać na te spółki które masz , bo nie rozumiem twojej samarytańskiej postawy odradzania ludziom kupienie spółki - TAK BEZINTERESOWNNIE , BO SIĘ ZAINTERESOWAŁEM I CHCĘ POPISAĆ. POPISZ SOBIE Z JAKĄŚ LASKĄ
Dnia 2020-05-27 o godz. 11:23 ~Tyrek napisał(a): > A co takich jak ty , obchodzi w co my inwestujemy. Idż pisać na te spółki które masz , bo nie rozumiem twojej samarytańskiej postawy odradzania ludziom kupienie spółki - TAK BEZINTERESOWNNIE , BO SIĘ ZAINTERESOWAŁEM I CHCĘ POPISAĆ. POPISZ SOBIE Z JAKĄŚ LASKĄ