• Jedna gra cudów nie uczyni !!!! Autor: ~Markopolo [95.40.47.*]
    żenua
  • Re: Jedna gra cudów nie uczyni !!!! Autor: ~Hofens [37.47.0.*]
    A ile gier czyni cuda?

2?
    3?
    75?
    Trylion?

Uwaga Uwaga Odpowiedź brzmi.
    Jedna zawsze jedna czyni cuda.

Panie Kolumb
  • Re: Jedna gra cudów nie uczyni !!!! Autor: carno [81.30.140.*]
    Studio weszło co dopiero na giełdę, perełka startuje i to nie z jedną pozycja w swoim portfilio, po raportach wynikało ze z każdym kolejnym generowali coraz mniejszy minus, ostatni raport już z malutkim plusem, widzę potencjał jak i sam QubicGames ma tutaj swoje udziały.
  • Re: Jedna gra cudów nie uczyni !!!! Autor: ~Mercedes [178.43.29.*]
    Kłamiesz ostatni raport był na minusie

Q1 2019 +0,001
    Q3 2019 -0,019
    Q4 2019 -0,040
    Q1 2020 -0,028

Dane w tys zł. Ładnie tutaj parcie maja na opychanie akcji skoro tak bezczelnie okłamują inwestorów.

link
  • Re: Jedna gra cudów nie uczyni !!!! Autor: ~Tyrek [178.42.180.*]
    O nasz sławny mercedesik jeżdżący golfem 1 tdi - od samego rana nadaje , trolik kochany - buuuhaha
    Oj oj Tyrek pewnie z jakiegoś blokowiska bo merytorycznie nic napisać nie potrafi i myśli ze wymyślanie komuś czym jeździ zmieni kurs akcji :) Straszna patologia od ciebie emanuje ale jeśli ma Ci to poprawić humor to możesz nawet pisać że jeżdżę multiplą :)

Ok juz wszystko wiadomo. Polska B :) Lublin/ Zamość

IP AddressCountryRegionCity178.42.180.1
    Poland linkLublinZamośćIP
    AddressCountryRegionCity178.42.180.1Polan
     linkLublinZamość

Pewnie sie 500+ skończyło i stąd taka agresja w Tobie
    No to z innej beczki znawco giełdy, co się kupuje na giełdzie - fakty , czy raczej przyszłość z dużym ryzykiem i wtedy zarabia się duże pieniądze ????
    Bo z tego co widzę , to ty próbujesz zarobić na stracie ludzi , którzy kupowali akcje na IPO
    To chory człowiek.

Polska B
    A ty co?

Na Dominikanie jest takie osiedle z polem golfowym i tam mają rezydencję gwiazdy z Stanów ale jak się jedzie to po drodze jest wioska Haitańska gdzie ludzie pracują za 3 dolary dziennie w polu.

Znam takiego Huberta z Lublina to jeździ Ferrari Astonem i Mercedesem. Czasem kilka razy dziennie kierowca podmienia mu auto.

Znam sadowników z południa mazowieckiego. Oni to mają kasy.
    I co też biedaki bo nie z wielkiego miasta?

Dziwny typ ten Mercedes. Z takim to chyba jeszcze nie pisałem. A piszę z wieloma dziwakami
    Jeszcze wrzuca wykresy jak by nikt ich nie widział.

Ja to pa grach w tym kwartale już wiem jak będzie wyglądały spółki w 2 kawartale a ten pokazuje co było.

Trzeba się trochę znać na temacie gdzie się papier trzyma i tyle.

Narazie to jest jedna z lepszych spółek pod odpał.

Nie najlepsza ale w końcu jest na nią czas.

Teraz będą lepsze gry
    Hoffens ty naprawdę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Moje wykresy były odpowiedzią do postu carno

"Studio weszło co dopiero na giełdę, perełka startuje i to nie z jedną pozycja w swoim portfilio, po raportach wynikało ze z każdym kolejnym generowali coraz mniejszy minus, ostatni raport już z malutkim plusem, widzę potencjał jak i sam QubicGames ma tutaj swoje udziały."

Autor wprowadza w błąd pisząc o ttym ze ostatni raport był z plusem. Jak widzisz nie każdy zna te wykresy, są tacy co myślą, że ostatni kwartał był na plus.

No bo był. A ja jestem tu od tego raportu dopiero. A tak dokładnie to kupiłem kilka dni przed bo chcę zarobić.

Czyta się cały Raport a nie dwa spółki.

Sorry ale ja to już przerabiałem nie raz i umiem czytać Raporty z tej branży.

Kupiłem następny kwartał.
    Wyniki za 3 miesiące.

Może potrzymam i dłużej. Ja lubię mieć dużo papierów. Na życie mi starcza
    Prosze pokaż mi ostatni raport i udowodnij ze był na +. Wasza argumentacja ze wydatki na IPO to tylko próba usprawiedliwienia ujemnych zysków. Koszty IPO to głównie 4Q2019.  Manipulujecie wynikami, pokazuje analizę finansowa z bankiera a wy mówicie że to nie tak że ten minus to plus.

ŻENADA! Ktoś mocno się dwoi i troi żeby nagonić swołocz na ten papier.
    A ja nie napisałem że finansowo był na plus za 1 kawartał tylko że był na plus pod względem planu zrobienie wyników za 2.

Ja kupuję na następny okres jak jest tanio a nie po raporcie za 2 gdy będą już z tego wyniki.

Ja czekałem na plan premier. Aż zaczną robić lepsze gry.

Koszty były duże za 1 bo trzeba było te gry zrobić i opłacić licencję i to już nie tylko na Swich ale na Xboxa i PlayStation.

A teraz będą z tego zyski. Bo gry są dobre
    Trzeba trochę wiedzieć jak działa biznes gdzie się ma akcję.

Tu są porty nie własne produkcję. To co innego
    Spółka musiała dużo zapłacić aby kupić licencję na lepsze gry. Dlatego robiła gnioty aby mieć na to pieniądze. Wychodziła na zero. Teraz czas zarabiać
    Dnia 2020-05-27 o godz. 12:03 ~Hofens napisał(a):
    > Spółka musiała dużo zapłacić aby kupić licencję na lepsze gry. Dlatego robiła gnioty aby mieć na to pieniądze. Wychodziła na zero. Teraz czas zarabiać

Chłopie nadal bronisz spółki i ok masz argumenty czemu był na minus! Ja tylko mowie, że to nie prawda ze ostatni raport był na plus. Przedstawiłem nawet dowody i zobacz jaka nagonka na mnie próbująca mi udowodnić że czarne jest białe.

Pogódźcie się z tym spółka jedyny dodatni raport finansowy miała 3 czy 4 kwartały temu i zysk netto wynosił 1000zl!

Deal with that!
  • Re: Jedna gra cudów nie uczyni !!!! Autor: ~tester [83.23.115.*]
    Coś nie wszedł cały mój wpis, więc powtarzam. Gier premierowych jest znacznie więcej. Kolejne terminy to np. 29.05
    Mercedes a czego się spodziewałeś jak piszesz że spółka do zła inwestycja.

To forum akcjonariuszy.

Będą zyski. Wszyscy wiemy że wcześniej nie było.

Napisałem wyżej dlaczego.
    My się dobiero rozwijamy. To w końcu NC
    Jak chcesz peeniaka na NC to poczekaj rok aż spółka się rozkręci albo zbankrutuje.

My tu nie czskamy rok bo wtedy będzie tu drogo
    Tu zarząd jest jak najbardziej wiarygodny , co daje dużą możliwość wielkiego zarobku . Wszystkie gry w terminie , a nie sprzedawanie kitu i wieczne obsuwy To jest dla mnie gwarantem sukcesu tej spółki
  • Re: Jedna gra cudów nie uczyni !!!! Autor: ~wąski [37.30.30.*]
    Racja + dobry kontakt i wszystkie info naczas. Obyt ak dalej
    No ja tutaj na mam narazie mało.
    W czerwcu trochę dobiorę.

Bo narazie to się nigdzie nie skracam a tylko dobieram kilka razy w miesiącu
    Z małych gier zarobili na pensję i aby robić większe.
    Z większych zarobią na pensję i jeszcze im zostanie. A kto wie może zajmą się czymś naprawdę dużym ale na to musza mieć środki z tego co teraz wydadzą
  • Re: Jedna gra cudów nie uczyni !!!! Autor: ~wąski [37.30.30.*]
    Spokojnie, ta spolka sie dopiero rozwija. Jesli juz teraz mieliby tworzyc duze produkcje jak Drft od ECC, mielibysmy kapitalizacje 40 mln i akcje po 20 zł. Jeszcze przyjdzie czas, teraz jest czas na zbieranie akcji w portfelu.
  • Re: Jedna gra cudów nie uczyni !!!! Autor: ~vdk [31.182.146.*]
    Co Hofens będziesz mu zaprzeczał, on wie lepiej i jeszcze dba o nasze inwestycje. Istna matka Teresa ;) Możesz się od niego wiele nauczyć :D
    Od milionera mecedesika vel golfa . Naczytał się książek i mu czerep spuchł od tych mądrości o giełdzie. Kiedyś tak inwestowałem , przed laty na podstawie wróżbitów bakowych to straciłem 200 tys oszczędności
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.43.29.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Widzisz panie Hofens, jesteś tak psychicznie juz związany ze spółką ze nie potrafisz nawet racjonalnie ocenić wpisów na forum.
    Moja uwaga o Polsce B była ripostą na zaczepki Tyrka, który właśnie snuje jakieś golfowe hipotezy co do mojej osoby.
    Otóż nie próbuje nic zarobić na Drageus. Zajrzałem tu i zacząłem czytać Wasze wzdychania jaka to ""kopalnia złota" zainteresowałem się więc spółka i okazało się ze patrzycie na nią przez jakieś różowe okulary. Postanowiłem się więc podzielić moimi uwagami i dostałem fale hejtu :) i mi się spodobało więc zostałem.

Z plusów dodam ze te nowe planowane produkcje wyglądają znacznie lepiej i być może z tej spółki coś jeszcze kiedyś będzie.

Zobacz powyzszy wątek przeciez ten koles wyraznie kłamie ze ostaatni raport był na plus!!!! Informuje ze to nie prawdziwe informacje i taki Tyrek wyskakuje ze jeżdżę golfem :D baahahahah trochę smutne że jesteście tylko otwarci na pozytywne informacje.
    A co takich jak ty , obchodzi w co my inwestujemy. Idż pisać na te spółki które masz , bo nie rozumiem twojej samarytańskiej postawy odradzania ludziom kupienie spółki - TAK BEZINTERESOWNNIE , BO SIĘ ZAINTERESOWAŁEM I CHCĘ POPISAĆ. POPISZ SOBIE Z JAKĄŚ LASKĄ
    A co takich jak ty , obchodzi w co my inwestujemy. Idż pisać na te spółki które masz , bo nie rozumiem twojej samarytańskiej postawy odradzania ludziom kupienie spółki - TAK BEZINTERESOWNNIE , BO SIĘ ZAINTERESOWAŁEM I CHCĘ POPISAĆ. POPISZ SOBIE Z JAKĄŚ LASKĄ
    Dnia 2020-05-27 o godz. 11:23 ~Tyrek napisał(a):
    > A co takich jak ty , obchodzi w co my inwestujemy. Idż pisać na te spółki które masz , bo nie rozumiem twojej samarytańskiej postawy odradzania ludziom kupienie spółki - TAK BEZINTERESOWNNIE , BO SIĘ ZAINTERESOWAŁEM I CHCĘ POPISAĆ. POPISZ SOBIE Z JAKĄŚ LASKĄ

Widocznie altruistą jestem :)
  • Re: Jedna gra cudów nie uczyni !!!! Autor: ~tester [83.23.115.*]
    Tytuł wątku kompletnie nietrafiony. Kolejne premiery 29.05
[x]
DRAGEUS -5,48% 1,38 2025-11-07 11:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.