Kurs się ustabilizował. To dobry znak. Obawiałem się bardzo szybkiego wzrostu bo to nigdy dobrze nie wróży. Do wyników za 2 kwartał nie spodziewam się większych ruchów. Ciekawe w jakiej kondycji przetrwali ostatni kwartał.
nie musza mowic. sp9lka robi obecnie najwyzej rentone kontrakty. nikogo nie musi sie prosic o zamówienia. same schodza. zlapali za morde tego konia i bedzie jazda
kt0s zr0zumial,ze niedawny śmieć jest skarbem? tak wlasnie bywa...najczesciej. wiem,ze ta spolka dobrze i rent9wnie produkuje od co najmniej roki i dlatego zainwestwoalem
Wypije. Browarka za pozytywne otwarcie dla mnie. Obserwuję koszyk zleceń widzę że w pewnych momentach napływają zlecenia a czasem koszyk się czyści dając pole do popisu, ale wygląda że chce ktoś pilnować kursu i na sprzedaży pojawiają się większe zlecenia stopujace zapał i wzbudzające niepewnosc faktem jest że ze sto tysięcy może zrobić taką robotę że czapki z głowy posdpadają bo uważam że to jest w większości sztuczna podaż czy będzie jakieś info jakoś nie widzę jakie może być to że kupuje zarząd to nic wielkiego tu potrzebne by były zlecenia znaczące na tą chwilę to tylko podnoszenie kursu na przypuszczeniach, 4 nie będą się kwapić zeby przebić choć mogę się mylić