• Kiedy prezentacja nowej gry Autor: ~analits [37.47.178.*]
    Ktoś wie kiedy mają pokazać projekt Aria?
  • Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: ~korek [82.177.145.*]
    wiemy tyle, ile było tydzień temu w raporcie napisane - polecam poczytać
  • Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: ~Marlena [178.43.52.*]
    Ja czekam za informacja o dofinansowaniu.....
  • Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: ~Roman [31.0.47.*]
    Giganci recenzje mieli super także kupilem....
  • Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: ~analits [37.47.178.*]
    Ok dzięki przeczytam giganci mieli być pokazani w nowej szacie graficznej ciekawe jak będzie wyglądać po rozbudowie
  • Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: ~Ruchanienagrubo [5.173.204.*]
    Jak zwykle.... będzie wyglądać. Bez promo nic to nie da. Grafika to połowa sukcesu.
  • Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: prosefor [47.40.222.*]
    Może będzie unreal engine 5?
    Giganci tak jak pszczoła.... oczekiwania przed premierą wow... sprzedaż porażka. Estetyczna krótka gra z bugami.
  • Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: ~wers [89.64.90.*]
    Ruchaś, jest jak jest :(. Wszyscy spodziewaliśmy się więcej. Ale przy tym co mają teraz w kasie, to tu naprawdę po tym fatalnym raporcie, spokojnie mogło spaść na 1.6zł. A jednak ktoś to zbierał, prawda? Póki kurs jest powyżej 2.19 to nie ma tragedii. A skąd wiesz, może dostaną te 5 baniek dofinansowania? Może wydostaną jakąś kasę od Epic. Może Ovid będzie mega sukcesem? Nie łam się. To 5 złotych :))) kiedyś będzie, kwestia czasu..... Jak nie przed gigantami, to przed arią. Choćby spekulacyjnie, ale tu jeszcze będą podbitki, spokojnie.

Widziałeś fun page Bee przecież to porażka. Nie dziwię się że to im się nie sprzedaje. Mogliby jakąś agencje mini social media mają lub dobrego social media ninja. Przez dobry kontent dla dzieci i rodziców by to sprzedali. Pszczoły miód owoce ciekawostki o świecie owadów... a tu nic. Zmarnował szansę bezmyślnie
  • Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: ~Marlena [178.43.52.*]
    Wers masz racje że raport im zbytnio nie zaszkodził....Z drugiej strony trzeba pamiętać że ich spółka zależna stworzyła całkiem ciekawa grę która niebawem ma miec premiere....
    Trailer metamorphic jest obiecujący ale to nadal nisza.
  • Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: ~wers [89.64.91.*]
    Myslisz Ruchas że ja tego wszystkiego nie widzę? Widzę i oceniłem spółkę po raporcie, prawda ? Też mnie to boli, bo jestem fanem tej gry. Ale my nic nie zrobimy z tym. Nie mamy wpływu! Jedyne na co masz Ruchas wpływ, to na swoją decyzję: zostajesz tu, albo sprzedajesz i idziesz gdzie indziej. Smutne ale prawdziwe :(.
  • Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: komar_13 [5.173.151.*]
    Pomijając już słaby raport i niską sprzedaż, obecnie nie podoba się brak jakiejkolwiek reakcji, która mogłaby uspokoić inwestorów. A wystarczyło tak naprawdę udostępnić nowy trailer z giganów, który zdradziłby trochę więcej na temat gry oraz pokazał status zaawansowania prac. Niestety cisza.
    Osobiśnie nie pokładam nadzieji w Methamorphosis. Graficznie pewnie będzie petarda, ale nie będzie to gra dla szerszego spektrum graczy. Jak dla mnie, to najszybciej giganci mogą dać spółce zarobić, ale do tego czasu trzeba jakoś przetrwać.

Dla pszczoły to jedyny ratunek, o którym Ruchaś chyba kiedyś wspominał w innym wątku - przeniesienie gry na Android i iOS.

Podsumowując, najfajniejsze to na razie spółka ma forum. Reszta do poprawki ASAP :)

• Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: ~fed [82.177.145.*]
    a po co firma miałaby uspokajać inwestorów? to dopiero byłoby wg mnie źle odebrane, gdyby po fatalnym raporcie zaczęli wypuszczać pozytywne informacje lub wywiady tylko po to, by przykryć raport.

Niech robią swoje, a każdy inwestor niech sam podejmuje decyzje na podstawie faktów
  • Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: komar_13 [5.173.151.*]
    Jeżeli prace są daleko w lesie, to faktycznie można to nazwać przykryciem raportu. W innym przypadku powinno wpłynąć pozytywnie.
  • Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: ~izdek [87.239.222.*]
    Po przejściu pod skrzydła BigBen marketingiem Bee zajmuje się tylko wydawca. BigBen zobaczył ze gra się słabo sprzedaje więc nie zwiększa już kosztów, jak nie chwyciło na początku, w tym w najlepszym okresie - świąt - to tym bardziej nie chwyci teraz. Widać ze VAR nie jest z tego zadowolony, cena bazowa też dużo ucięła potencjału ale w większości marketing gry prowadzi się przed premierą i szczyt jest zawsze w jej okolicach. Steam trochę dołoży i tyle z potencjału pszczoły, to już historia. Trzeba patrzeć ile z tego wynieśli i jak doświadczenie przełożą na gigantów bo tam już nie będą mogli się wytłumaczyć wydawcą.
  • Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: -1234- [37.120.217.*]
    Tę funkcję pełni siostra prezesa. Stąd porażka.
  • Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: ~Ruchanienagrubo [94.254.132.*]
    Zarządzanie HARD Level...
  • Re: Kiedy prezentacja nowej gry Autor: ~mike [83.20.225.*]
    2 może początek 3 kawrtału chyba jest w wywiadzie
[x]
VARSAV -2,14% 0,46 2026-07-01 11:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.