Nic nit twierdze, ale z historii forum i notowan mozna wysnioskowac ze jest spora grupa hakowych na poziomi 30-35 moze nawet wyzej (jesli nie usredniali).
Dla nich to okazja zeby zwiac po prawie 2 latach czekania. Pomijam tych co sie nachapali po 8-12 i sa zdrowo zarobieni, pewnie zrealizuja czesc zysku na dniach.
Gratulacje kolego. Ja mógłbym już zejść ale jednak czekając prawie 3 lata chciałbym jeszcze coś ugrać bo są wreszcie jakieś podstawy. Są tu jeszcze jacyś hakowi?
wolą nie ryzykować, w końcu inni korzystają ze wzrostów i przeskakują na walory, które odpalają oczywiście ciepliwośc może sie opłacić, ale też może być inaczej każdy mierzy swoje ryzyko z potrzebami chwili
Minifund wisimy chyba razem na jednym haku chociaż podejrzewam iż przy Tobie moja ilość papieru nie starczy nawet na podpałkę do kominka.... Jak ktoś przetrzymał tutaj -80% to już może być tylko lepiej. Czego wszystkim życzę.
Też się zamelduję - pani hakowa, od 43 uśredniam akcje z lipca 2018, uff :). Szkoda, że covid najwyraźniej skosił Panów Steammapa i Kajtka, miło się ich czytało.
Ja jestem - co za plotki o moim odejściu. Po prostu przestałem się udzielać na forum i rzadko tu zaglądam. Miałem dosyć prostowania ściem Adameczka a i znaczenia dla kursu to żadnego nie ma :)