Dnia 2020-05-27 o godz. 17:03 ~xxx napisał(a): > pokaż ,że masz 300 tysięcy i wystaw po 3 zł w karnecie. > zobaczymy czy jesteś gawędziarzem forumowym
Facet napisał ' to łącznie 300K '. Czego nie rozumiesz w słowie " łącznie " ? ps Szpica najlepszych zleceń K, niezauważalnie, ale jednak pełznie w górę...
jakbym miał tyle akcji ,to bym zagrał na dwa ip Nie wiem dlaczego masz akcje i piszesz na forum zamiast to wykorzystać . Po prostu masz akcje ,duży kapitał w akcjach a nie wiesz jak sie gra, czekasz aż ktoś zagra ,zrobi płynność ,wyzszy kurs i wtedy oddasz. Czyż nie tak?
To bez znaczenia. Chcą mieć akcje? Niech godnie zapłacą, a nie jałmużnę jak ostatnio. A jeśli chcą na spółce zarobić, to niech ją rozwijają. Na przeczekanie mnie nie wezmą, bo mam czas i mam z czego żyć. Za grosze nie oddam, a upadłości nie ogłoszą.
hihi zyje... tak tylko sprawdzalem co tam robi inwestycja w przyszlosc moje corki :))) :)) jak to widze - trzeba dalej inwestować bo z tego pieca raczej nie bedzie chleba.. pzdr wszystkich ubranych ( w tym siebie )