Na 99,9 % to ich. Poza samochodem, wizualizacje robiła ta sama pani architekt co w strategii rozwoju na espi zdjęcia mają.
Przyglądam się spółce i zastanawiam nad wejściem, chociaż w obecnym czasie biznes automotiv i konferencje są skutecznie zajechane.
Jakie Wy, obecni akcjonariusze, widzicie mocne strony spółki?
Niby plany są, skup akcji w przedziale 0,5 do 2,5, główny co chwila dokupuje a wejście na rynek główny wiazalby się z kursem minimum 2,4 za akcje. W tej chwili to raczej kosmos bez mocnej spekuły
tak jak tu kiedyś napisano, ktoś pomylił ten biznes z piekarnią. Wszystko co zaplanował Zarząd jest realizowane - w swoim czasie. Jak dotąd każda z zapowiedzi została zrealizowana. Teraz czekamy na parce adaptacyjne lokalu, info dot. aplikacji no i raport.
O dane z PL Detailing jestem spokojny, ta gałąź nie ucierpiała - z pewnego źródła wiem, że salony detailingu szły pełną parą i tego nikt nie zatrzyma. Auta były odbierane od właścicieli, więc odpada argument #stayathome i inne bzdury tej niby pandemii.
PLG to zdecydowanie bardziej średnioterminowa lub długoterminowa inwestycja, więc ktoś kto wchodzi i za tydzień chce wyjść, będzie zawiedziony. Reszta (poza "Kolo") powinna tu znaleźć coś dla siebie ;)
Dzięki za opinię.
Martwi mnie trochę koszt najmu, 45 tyś euro/mc to sporo a obecna sytuacja nie sprzyja podnajmowi.
Poza tym nie znalazłem raportów za 2019 dotyczących przepływów pieniężnych, publikowali te raporty?
Zysk za zeszły rok pokazał, że jest potencjał w tej spółce. Plany również są konsekwentnie realizowane, skup i wejście na główny przewidziane na ten rok więc czasu jeszcze jest sporo. Jednak w tym przypadku najważniejsza jest konsekwencja Prezesa co do obietnic z zeszłego roku.
Wirus dotknął każdą spółkę w Polsce w mniejszym lub większym stopniu. Plg podejrzewam, że również odczuło ten kryzys. W jakim stopniu? Okaże się przy raporcie.
Cierpliwie czekam dalej.Nikt nie przewidział pandemii na taka skale w Europie.Kazdy biznes poniósł straty-czy to finansowe czy w realizacji zamierzeń . i spowolnieniu planów i terminów.Czas na powolny powrót do normalnego toku działań ! Czas równiez na powolny wzrost wyceny waloru !
Widzisz-rynek NC i giełda jest mało przewidywalna,tym bardziej w horyzoncie 3 -miesiecy w czasie gdy przywracamy i wracamy do normalnego toku działania..Jak wiesz-mam pakiet akcji za 40 groszy-trudno więc jutro czy w najblizszym tygodniu sprzedawac akcje ze strata-Lepsza perspektywa jest nadal trzymanie akcji !!!