Proste był wzrost to sprzedają. Małe spółki nie sprawdzają się na longa więc korzystają. W dużych spółkach w takich momentach kiedy ludzie się wyprzedają po wzroście a nie ma powodów do spadków ludzie łapią jak szaleni kolkowiczow
Bo tu moga byc jeszcze wieksze, zaraz rusza kluby fitnes, wellness i silownie to napedzi dalsza sprzedaż. Powinno byc pozytywnie choc mnie tez zaskoczył ten spadek dzisiaj
TAk sprzedaje jakiś desperat.....wczoraj miałem miecz to parłem do przodu a dziś złapał mnie na wykroku....odpoczniemy i dalej.... brak słów na gościa,,,któryś raz robi ten numer.....ale resztkami sił bronię jak janek....
W okolicy 1,75 jest zasięg korekty. Jak spadnie niżej to słabo. Jeżeli tu się zatrzyma, to z tego poziomu powinno być kolejne wybicie. Ewentualnie powrót na 2zl i akumulacja do info o otwarciu klubów fitness.
Juz po korekcie lecimy dalej, info o otwarciu klubow wyznaczy nowe poziomy. Ludzie forme beda musieli zrobic na wakacje a wiadomo ze forme sie robi na suplach i odzywkach.
To jutro wszyscy do zakupów...... i mamy...... gość który dziś tak szalał ze sprzedażą zapomniał łyknąć witaminy albo pomylił dawki.....no cóż zdarza się i to.....ale walił.....