gra jak królik z kapelusza nikt o niej nie mówił nikt nie liczył..a tu taki sztosik....widać że tematyka się podoba...jakość jeszcze wymaga poprawy...ale widać że seria z gladiatorami to może być niezły sztos...
Z nadzieją na 40? Hahaha, dobre sobie. 40 to być może będzie jeszcze w tym miesiącu. 40 to jak nic dla tej spółki. Ja tu czekam na 1000 w przeciągu 3-5 lat.
Spokojnie Krzychu. Ja się tak na PD przejechałem.. Ale żeby nie było to wszystkim życzę zysków tylko giełda działa tak żeby ktoś zarobił to ktoś musi stracić.
Niekoniecznie. Nikt nie musi stracić, raczej powiedziałbym, że nie wszystkim uda się zarobić. To jest prawidłowe stwierdzenie. Jeżeli kurs dajmy na to idzie cały czas do góry i poszczególne jednostki wyskakują, to najwyżej zarobią mniej niż by mogli. To jest spółka ze stajni PlayWay, stąd jestem spokojny.
Pamiętacie trola ciekawskiego? Jak nam wieszczył 13 na zawsze? Pytaliscie tez za ile będę dystrybucję prowadził myślałem że za 25 ale spółka przebiła moje oczekiwania. Moje potrzymam na dywidende za parę lat. Pozdrawiam
Oj pamiętam pamiętam. Swoją droga ciekawe kiedy się tutaj znowu jakieś trolle zlecą bo tyle czasu był spokój, że aż dziwnie. Ja się tylko pytam czy ktoś gdzieś widział naszego Szamana??