• Perspektywy PV w TSG Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    Warto zwrócić uwagę na różnicę w liczbie rozpatrzonych wniosków o dofinansowanie a oczekujących. Ciekawa jest mapa dotacji na PV:

link

link

• Re: Perspektywy PV w TSG Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    jakieś drobne zbieranka, wieje nudą. Wrócę, jak sprawy nabiorą tempa.
  • Re: Perspektywy PV w TSG Autor: ~Kasper23 [83.20.45.*]
    Mam naprawde proste pytanie. Czy moze mi Pan odpowiedziec dlaczego na tej spółce pisze Pan w sposob merytoryczny i rzeczowy, a wypowiadajac sie na forum nvv uzywa Pan jezyka z poziomu rynksztoka? Przeciez docelowo obydwie spolki osiagna sukces. A nawet jesli nie to po co zamiast koncentrowac sie na budowaniu pozytywnego wizerunku tesgasu, zajmuje sie Pan rowniez burzeniem swojego wizerunku jako eksperta oraz czlowieka mocnego intelektualnie, pokazujac nie oszukujmy sie postawe delikatnie mowiac prostacka. Nie atakuje Pana, jestem po prostu ciekawy. Czy to osobiste zatargi na forum? Czy tez prawdziwe oblicze pokazuje Pan tu, a moze jednak tam? Pozdrawiam, bez ataku.
  • Re: Perspektywy PV w TSG Autor: ~marek [77.3.115.*]
    Kolega ma rację, co tak rzucasz mięsem na nvv? Miękka parówa itd...): Sprawdzałem twoje ip i się zgadza to ty.Co się stało???
  • Re: Perspektywy PV w TSG Autor: ~mag [139.28.41.*]
    A cóż się mogło stać? Traci lub stracił kasę i nie potrafi się z tym pogodzić.
[x]
TESGAS -0,85% 2,33 2025-09-26 15:00:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.