tutaj nie ma akcji, w ogóle jak tu grac, jak nic się nie da kupić otwarcie i od razu 30% up. to jak tak będzie codziennie to faktycznie będzie 17zł na koniec tygodnia. powiem tak ze to bardzo gorący towar. i ktoś to wszystko bierze jak popadnie. chciałem dzisiaj dokupić ze 2k akcji i nic, i już po zawodach. spróbuję jeszcze jutro.
Ludzie przeczytali ze zrozumieniem i nagle kolejki. Tak jak pisałem. Ale wielu śmiało się ze mnie i teraz stoją w kolejkach bo jak tutaj kupić akcje o wartości 50-100 tyś. zł? Nie da się tak łatwo. A powtarzałem to samo przeżyłem na COlumbusie, gdzie mnie .. a kurs szedł i szedł. Aż skoczył nawet pow. mojego targetu.
Na Novavisie można dobrać a cena teraz promocyjna. Głównym aktorem umowy jest NVV. Rubicon na tym zyskuje bo dobrze trafił spolka z new connect najzdrowsza z oze może przynieść spore zyski jest tylko jedno jakim kosztem dla akcjonariuszy Rubiconu czy czasem emisja akcji nie pójdzie w rynek co dla kursu wiadomo co oznacza na razie brak szczegółów
Troszkę mylisz fakty. Nie mieszaj zapitki z.... Nie masz akcji Rubicon/Vasco Energy to twój wybór i twój problem. Gdyby chcieli to wchodziliby poprzez inny podmiot. Jednak wybrali Rubicon. Z kilku istotnych względów. Ale tobie też życzymy powodzenia.