• Ostatni tydzień to ... Autor: ~JANUARY [195.54.188.*]
    Ostatni tydzień, to 7 nieudanych prób pokonania oporu 430 zł.
    Nie udało się 7 razy, uda się za 8 lub 10! :-)
    A wtedy poleci już gładko dalej. :-)
  • Re: Ostatni tydzień to ... Autor: ~bbc [188.154.148.*]
    jakie proby? tu nikt niczego nie probuje. przewalanie z wora do wora zeby utrzymac fikcje ,ze tu sie handluje.
    zero handlu.tu postanawia o ruchach ktos ,kto jeszcze nie uznal ze wolno. przyjdzie rozkaz pojdzie do gory.kto wie? spolka byc moze pod szczegolna ochrona. jestem pewien ,ze gdyby im bylo wolno chinczycy weszliby ostro.oni takie w eu wykupuja.ale im nie wolno. i chyba dobrze
  • jednak w górę . Autor: ~Vlad [89.70.82.*]
    a jednak -:)
    teraz 450 i jak otworzymy notowania za 1-2 tyg., możliwe, że będziemy mysleć o 500 +
  • Re: jednak w górę . Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    hehehe..nie rozczulaj mnie
    ale z drugiej strony...mozna wybrac sie na wczasy zrobic screen i nie potrzeba sledzic notowan..wystarczy spogladnac na zdjecie...przyjezdzasz po miesiacu odpalasz kompa a tu ja na screenie ..to samo :))
  • Re: jednak w górę . Autor: ~Vlad [89.70.82.*]
    -:))) hahaha
    zobaczymy
  • Re: jednak w górę . Autor: ~Vlad [89.70.82.*]
    no to jeszcze 1 dzien i zaczyna się ...
    :-;)
  • Re: jednak w górę . Autor: ~Kubarat_z_Bukaresztu [89.64.84.*]
    ta... a swistak siedzi i zawija je w te sreberka... bez dobrych informacij i sprzedazy tu nic ciekawego nie zobaczymy
  • Re: jednak w górę . Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    no dobrych informacji jest wlasciwie od groma...tylko kogo to interesuje..dla ulicy dobra informacja to ta gdy kurs zaczyna jechac po 10%dziennie czy to wydmucha czy nie juz nie odgrywa zadnej roli
    dam wam dobra informacje na oddzielnym watku
[x]
VIGOPHOTN 0,38% 532,00 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.