Teraz się będą ynwestory do nas zlatywać. Jakby z boku popatrzec to plany prezesa powodują opad szczeny. Pewnie ledwo wyrabia. Zaraz będzie Time to stop moim zdaniem dobry tytuł.
Gra od rana oscyluje w przedziale 50-80 miejsca co "po staremu" daje 3-4 stronę steam w global bestsellerach. Jak dla mnie pozytywne zaskoczenie zwłaszcza że byłem wiele razy świadkiem jak np Ultimate Games wypuszczalo gre jako wydawca i max peak wynosił mniej jak 100 a czasami nawet 50 nie dobijalo.
Kiedyś były strony globala. Teraz Dziady zmieniły i jest jedna strona z pozycjami. Mniej czytelnie dla nas. Pamiętajcie dodatkowo że epic store jest w ofensywie wali darmowymi grami - rozdał GTA 5 i teraz cywilizacje 6 plus do każdej gry na przecenie daje kupon 40 zł. Totalne niszczenie rynku a mimo to arena ładnie graczy przyciąga( na epic wielką wyprzedaż jest). Dla mnie bardzo dobre sprawdzam CFG jako wydawca.
Dalej działa i można skakać po stronach. Wystarczy, że się użyje takiego odnośnika np
https://store.steampowered.com/search/?ignore_preferences=1&os=win&filter=globaltopsellers&page=3
A Prezes mówił że wkrótce pokaże trailer nowej gry o gladiatorach , robi się ciekawie. A przed nami ACS i HFC no i ma się ukazać demo nowej gry Time to stop time już niedługo oj ten rok zapowiada się miód malina...)
Niestety?? Jak peak 1800 to piszesz niestety??? Nawet jakbyśmy nic z tego nie mieli to widocznie jest jakiś plan marketingowy. Prezes jest sprytny i ma łeb na karku. Człowiek orkiestra szacun. Niestety to może sobie napisać leszczyna bez akcjii ....
1964 aktualnie. Thief Simulator miał max peak 2697? Nie wiem ile się sprzedało i średnio mnie to obchodzi. Wiem tylko że moje decyzje inwestycyjne były trafione oby Twoje też.
Gierka zaskoczyla lepiej niz sie spodziewalem, 2k graczy, poczatek trzeciej strony w globalu z porywami druga strona. Co prawda nie gralem ale widac tytul oferuje cos nowego. Ciekawe jakie to bedzie mialo przelozenie na kurs akcji?