byla przez rok baza - plaski wykres , ktos skupowal , rosnie przy malych obrotach a karekta nastepuje przy bardzo wysokich to wyglada na wydmuche , sami sie przekonacie , czysta spekula
sprzedałes pajacu i skomlisz zeby ci dano . Jest po korekcie i cały tydzien wzrostów do wyników w piatek gdzie odetnie na dwa,trzy dni tak prtzewiduja Analitycy. sprawdź se i dopiero pisz teswohje wypociny .
Jestem w rubiconie ale z rezerwą podchodziłem do planów zarządu,jestem obserwatorem poczynań zarządu od lat, liczę że coś z tego się wykluje w końcu...
Po pierwsze to nie emisja tylko zapłata za aport niepieniężna dla inwestora. Po drugie nie zapominajcie o zysku netto 2 mln !! Za 1 kw. Na GPW jest masę spółek ze strata wycenionych powyżej 5 zł. Tutaj będzie odjazd pod 10 zł. A akcje są zbierane. Do wyników będzie tylko zbieranie.
Popatrzcie na moce, które ma ta firma a te które ma Columbus. Są więksi od Columbusa pod tym względem o 40-50%. Columbus jest wyceniany na 1 mld zł. Tutaj musi być 17-20 zł na jedną akcję, aby byli na podobnym poziomie. Ja rozumiem, że płaczą ci co nie mają akcji, albo co gorsza sprzedali dzisiaj ale tak to bywa. Tanio kupicie przy 3, 4 zawieszce pow. 5-7 zł a i tak będziecie zarobieni.
To samo mieliśmy na Columbusie. Jak brałem po 2,2 zł to wszyscy się lali, że drogo, że na szczycie. Tymczasem po kilku miesiącach ja się keszowałem przy 22 zł a inni płakali.
Tu będzie podobnie. Aby to 85 mln akcji były na poziomie Columbusa to cena winna startować z poziomu 12 zł ale ta nowa spółka jest większa o 40-50 % to cena wynosi na dzień dobry 17-20 zł.
Ja spokojnie czekam jak na Columbusie. Tam zarobiłem w te kilka miesięcy 1000%. Tu będzie podobnie. To jest jedyna branża, która będzie rosła bo ludzie jak i państwo musza brać zieloną energię by mniej płacić