Nie wiem kim jest darusuk, każdy inwestuje na wlasna reke kto kaze sluchac jakiegos typa z netu. Obiektywnie uwazam ze za tydzien tutaj bedzie 3+ a na pewno na q2 leszczyna sie wykruszy bo rozumie jeden wynik na rachunku zyskow i start. Wiec to jest momenty by kupic bo taniej nje będzie pozdrawiam umiejacych czytac
Darusuk to znany naganiacz, to nie pierwszy raz kiedy tak się stało. Przez niego ludzie wiszą na hakach na wielu spółkach, szkoda naiwnych ale taka jest giełda.
To jest problem osób ktore sluchaja jakiegos typa z internetu. Każdy ma swoj mózg i jesli inwestuja na podstawie typa którego nikt nie zna to jest ich problem przejada sie to moze sie naucza na tym polega gielda.
Tak jak mówiłem ipo wrocilo na kurs z przed 5 dni tylko dobralem pakiet bo ci ktorzy sprzedaja nie rozumieja wgl tego biznesu i na nich wlasnie sie zarabia :) jesli zamknie sie to na 2.6 to suckes kwestia paru dni zeby to odrobilo i potem jazda pod q2
na plus jest raczej watpliwe tak jak mowilem 2.6 bedzie sukcesem ale to dzis sie wydarzylo jest tylko wyleszczeniem ludzi ktorzy nie ogarniaja wgl sprawozdan finansowych
Niebawem zobaczymy a oszusci ktorzy na mnie nagadują to ze złości iż ja z innymi edukujemy inwestorów by nie byli przez nich oszukiwani. Stąd własnie te puate wpisy. Pozdro kumatych i niebawem pojedziemy.
Nikt inny tylko ty biegasz po całym bankierze! Edukowanie według ciebie polega na wpisach typu „Ipopema w moim portfelu a w waszych?” Jesteś zwykłym naganiacze biegającym po forum bankiera z głupimi wpisami!