Spółeczką zgarnie cash za ostatnie miesiące, bo sam nabyłem pare ich Gierek w ramach udomowienia... liczę ze odnotowali panowie zyski i już niebawem info z nowymi projektami i dalszym portowanie hitów na pozostałe platformy.
Cześć Hofens , jak ci się spółka podoba. Myślę że to będzie piękny strzał. Żałuję że nie posłuchałem Ciebie na Sonka , ale baba naciskała. A wiesz lepiej ustąpić i się napić
Art też jest spoko ale to jeszcze chyba nie na nich pora. Chodź tam kapitalizacja zachęca aby w ciemno kupić kilka tyś akcji aby leżały. Ale akurat wole co innego.
Taka ciekawostka rada nadzorcza spółek Sonka Falcon i Art games ma tych samych członków.
Tu każda spółka ze sobą współpracuje. Po prostu Art robi pixeloze a taka SONKA już czasem coś więcej. Np. Bum Symulator na Konsolę.
W Art games pomaga ULT a to spółka z grupy PlayWay.
To samo Falcon.
Sonka zrobiła grę Scrab sprzedała prawa ULT a Falcon wydał grę aby wejść na NC.
Tak naprawdę oni wszyscy Sobie pomagają czy to Qubic czy inni z branży.
Też uważam, że na Art za wcześnie, myślałem między nimi a RedDev i wybrałem to drugie, nadchodzący projekt X może więcej zdziałać niż wszystkie plany Artu. Zobaczymy. Sonkę sprzedałem z zyskiem, wiem, że jeszcze sporo urośnie, ale w długim terminie, a obecna sytuacja może na kilku spółkach namieszać już po raportach za IIQ