• Luzowanie obostrzeń Autor: ~Ozzo [31.60.113.*]
    Zaraz będzie zniesiony nakaz noszenia maseczki w miejscu publicznym i po protektorze. Powrót kursu na poziomy ze stycznia
  • Re: Luzowanie obostrzeń Autor: ~Olo [37.47.245.*]
    Ale oni nie szyją szmat! To sa atestowane dla.szpitali, instytucji i w ogole dla.wszystkich, ktorzy potrzebują z roznych wzgledow bezpiecznej ochrony!
  • Re: Luzowanie obostrzeń Autor: ~Olo [37.47.245.*]
    A poza tym nie bedzie trzeba tylko na otwartej przestrzeni. W budynkach uzyteczmosci publicznej, sklepach itp. bedzie dalej trzeba nosic!
  • Re: Luzowanie obostrzeń Autor: ~Ozzo [31.60.113.*]
    A dobierasz dzis czy czekasz na 3pln?
  • Re: Luzowanie obostrzeń Autor: ~Login [31.0.121.*]
    było widać, że ktoś te akcje upycha w rynek a od dołka z marca i tak jest mocno na plusie
  • Re: Luzowanie obostrzeń Autor: ~Max [31.0.69.*]
    A mnie dzis kilka sztuk wpadło. Zobaczymy za jakiś czas czy bylo warto tu inwestować.
  • Re: Luzowanie obostrzeń Autor: jurek1234 [5.173.40.*]
    Ale ty głupoty gadasz , a urzędy , sklepy , autobusy ,kościoły , policja , szpitale , przychodnie , straż i wszystkie budynki użytkowe to co też nie trzeba???
    Trzeba i trzeba będzie jeszcze bardzo długo , i to jest rynek zbytu dla Protektora , nie ulica gdzie byle szalik założysz i jest ok.
  • Re: Luzowanie obostrzeń Autor: ~Jan [79.189.9.*]
    Popieram.Powoli skubie.
  • Re: Luzowanie obostrzeń Autor: ~Ozzo [31.60.79.*]
    No i ile naskubał? A zaraz zniosą nakaz noszenia maseczek. Ojej:(
  • Re: Luzowanie obostrzeń Autor: ~Olo [178.235.184.*]
    Ile razy trzeba tlumaczyc, ze ro nic nie znaczy. Po pierwsz nie bedzie obowiazku noszenia w otwartej przestrzeni. Po drugie maseczki protektora to nie szmaty a sprzet specjalistyczny. Odbiorcy glownie instytucjonalni. No i zagranica co jest szczególnie istotne w kontekscie syfu z Chin
  • Re: Luzowanie obostrzeń Autor: ~Max [31.0.44.*]
    Ale po co tłumaczyć?? Niech nie kupuje akcji. Ja poczekam na zyski
  • Re: Luzowanie obostrzeń Autor: ~Pawel [89.73.40.*]
    Nie wiem... Bije się cały czas z myślami czy gonić to że strata czy dać szansę.... Czytając komentarze stwierdzam że zarówno jedna jak i druga strona ma trochę racji. Protektor zaopatruje już służby w obuwie więc maja ułatwiona drogę na podpisanie kontraktu z maskami (przy sprzedaży obuwia) ale powinno pójść jakieś info.... A tak możemy tylko gdybać bo może zarówno wrócić na poziomy 2.xx jak i może pójść pod szczyt kiedy chwilowo wystrzeliło na fali covidowejneuforii..... Nie wiem...
    Pokerowo poczekam na raport w poniedziałek albo wygram albo przegram
  • Re: Luzowanie obostrzeń Autor: emptio_spei [91.224.47.*]
    Mam podobne rozterki, tyle że raport pewnie nic nie zmieni. W pierwszym kwartale nie było jeszcze maseczek, a sprzedaż flagowych produktów mogła nieco zmaleć z powodu początku epidemii.
    Doświadczenie ostatnich wydarzeń wskazuje, że jeśli raport będzie dobry, to czeka nas zjazd, jeśli będzie zły, to czeka nas duży zjazd. ;)
    Szanse na wzrost widzę jedynie w sytuacji, gdy pojawi się jakaś informacja o dostawach maseczek.
  • Re: Luzowanie obostrzeń Autor: ~Daro [86.63.81.*]
    Może trochę nie ta liga ale zobaczcie co się dzieje np. z PGNIG-iem jaka była tam kiszonka przez ostatnie kilka tygodni a co jest teraz. Tu może być podobnie. Taka zabawa na poziomach 4 zł trwa już kilka sesji. Ale w którą stronę to ruszy ? Jak chce się zarobić szybko to i ryzyko większe. Ci którzy mają dostęp do info z pierwszej ręki powiedzieli by więcej, my jak się dowiemy to będzie albo euforia albo rozpacz.
  • Re: Luzowanie obostrzeń Autor: ~Max [31.0.44.*]
    Zostałem z małym pakietem i poczekam moze kolejne kwartaly dadza zarobic. Produkcja chyba ruszy jesli umowa na finansowanie zostala podpisana to powinny byc efekty w 3 i 4 kw widoczne
[x]
PROTEKTOR -1,97% 1,19 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.