Ale ty głupoty gadasz , a urzędy , sklepy , autobusy ,kościoły , policja , szpitale , przychodnie , straż i wszystkie budynki użytkowe to co też nie trzeba???
Trzeba i trzeba będzie jeszcze bardzo długo , i to jest rynek zbytu dla Protektora , nie ulica gdzie byle szalik założysz i jest ok.
Ile razy trzeba tlumaczyc, ze ro nic nie znaczy. Po pierwsz nie bedzie obowiazku noszenia w otwartej przestrzeni. Po drugie maseczki protektora to nie szmaty a sprzet specjalistyczny. Odbiorcy glownie instytucjonalni. No i zagranica co jest szczególnie istotne w kontekscie syfu z Chin
Nie wiem... Bije się cały czas z myślami czy gonić to że strata czy dać szansę.... Czytając komentarze stwierdzam że zarówno jedna jak i druga strona ma trochę racji. Protektor zaopatruje już służby w obuwie więc maja ułatwiona drogę na podpisanie kontraktu z maskami (przy sprzedaży obuwia) ale powinno pójść jakieś info.... A tak możemy tylko gdybać bo może zarówno wrócić na poziomy 2.xx jak i może pójść pod szczyt kiedy chwilowo wystrzeliło na fali covidowejneuforii..... Nie wiem...
Pokerowo poczekam na raport w poniedziałek albo wygram albo przegram
Mam podobne rozterki, tyle że raport pewnie nic nie zmieni. W pierwszym kwartale nie było jeszcze maseczek, a sprzedaż flagowych produktów mogła nieco zmaleć z powodu początku epidemii. Doświadczenie ostatnich wydarzeń wskazuje, że jeśli raport będzie dobry, to czeka nas zjazd, jeśli będzie zły, to czeka nas duży zjazd. ;) Szanse na wzrost widzę jedynie w sytuacji, gdy pojawi się jakaś informacja o dostawach maseczek.
Może trochę nie ta liga ale zobaczcie co się dzieje np. z PGNIG-iem jaka była tam kiszonka przez ostatnie kilka tygodni a co jest teraz. Tu może być podobnie. Taka zabawa na poziomach 4 zł trwa już kilka sesji. Ale w którą stronę to ruszy ? Jak chce się zarobić szybko to i ryzyko większe. Ci którzy mają dostęp do info z pierwszej ręki powiedzieli by więcej, my jak się dowiemy to będzie albo euforia albo rozpacz.
Zostałem z małym pakietem i poczekam moze kolejne kwartaly dadza zarobic. Produkcja chyba ruszy jesli umowa na finansowanie zostala podpisana to powinny byc efekty w 3 i 4 kw widoczne