Ta spółka groszowa ma być jednym z wagonów INC Group.Jest nowy inwestor który obejmie akcje po 0,10 grosza. Spółka nietransakcyjna, kupić bez podnoszenia ceny będzie chyba ciężko
jeszcze walnego nie było a Ty już pytania w co zainwestują i ile zarobią ….. spokojnie , cierpliwie....
jeśli robia emisje to maja jakiegoś inwestora....to już pierwszy pozytywny czynnik - spolka obecnie lezy na łopatkach ( na giełdzie cena w zakresie 3-7 gr ) - może być już tylko lepiej - ale czy będzie to czas pokaże
No trochę już wiadomo.Osobiście rozczarował ten nowy profil działalności. Sprawy sądowe frankowiczow jakos mało mnie rozgrzewają.Mozliwa konwersja obligacji na akcje,spłata długu do 2025 i takie tam.Kurs 14 groszy po wzroście o 100%.Kwota niesplaconych do czerwca obligacji 7,62 mln.Spolka trup w,, złotych rękach,, INC.Naprawde mamy trudne czasy na giełdzie. Pozwolę sobie na dygresje.Niby pandemia, a co by się nie zakupiło, to rośnie. To bardzo wyczerpujące. Kilka lub kilkanaście spółek dziennie ustala swoje roczne maksima. Jeszcze trochę i będzie można odpocząć
Cześć Wiwak Właśnie ja też mam takie spostrzeżenia że dziwne spółki rosną z d... o kilkaset procent a w gospodarce lipa. Mam pewne podejrzenia ale nie chce teorii spiskowych knuć bo siedzę już kilkanaście lat w tym i nie chcę sobie nicka psuć. Natomiast jest to faktycznie bardzo ciekawe i w sumie nie ma znaczenia czemu jak można dobrze zarobić. Pozdrawiam.