• REMEDIS - 10 mln dla spółki Autor: ~Wwiak [5.173.212.*]
    Ta spółka groszowa ma być jednym z wagonów INC Group.Jest nowy inwestor który obejmie akcje po 0,10 grosza. Spółka nietransakcyjna, kupić bez podnoszenia ceny będzie chyba ciężko
  • Re: REMEDIS - 10 mln dla spółki Autor: ~Akcjonariusz [89.64.47.*]
    Powolutku, pomalutku, po kilka tysięcy sztuk. Z reszta arkusz na S pusty.
  • Re: REMEDIS - 10 mln dla spółki Autor: ~Oilman [85.115.60.*]
    No dobrze ... zainwestaja 10 baniek i co dalej?

Jaki maja plan aby ta spolka zaczela zarabiac?
  • Re: REMEDIS - 10 mln dla spółki Autor: obserwator82 [83.26.161.*]
    jeszcze walnego nie było a Ty już pytania w co zainwestują i ile zarobią ….. spokojnie , cierpliwie....

jeśli robia emisje to maja jakiegoś inwestora....to już pierwszy pozytywny czynnik - spolka obecnie lezy na łopatkach ( na giełdzie cena w zakresie 3-7 gr ) - może być już tylko lepiej - ale czy będzie to czas pokaże

• Re: REMEDIS - 10 mln dla spółki Autor: ~Wwiak [94.254.194.*]
    No trochę już wiadomo.Osobiście rozczarował ten nowy profil działalności. Sprawy sądowe frankowiczow jakos mało mnie rozgrzewają.Mozliwa konwersja obligacji na akcje,spłata długu do 2025 i takie tam.Kurs 14 groszy po wzroście o 100%.Kwota niesplaconych do czerwca obligacji 7,62 mln.Spolka trup w,, złotych rękach,, INC.Naprawde mamy trudne czasy na giełdzie. Pozwolę sobie na dygresje.Niby pandemia, a co by się nie zakupiło, to rośnie. To bardzo wyczerpujące. Kilka lub kilkanaście spółek dziennie ustala swoje roczne maksima. Jeszcze trochę i będzie można odpocząć
  • Re: REMEDIS - 10 mln dla spółki Autor: ~Mietek105 [83.22.32.*]
    Cześć Wiwak
    Właśnie ja też mam takie spostrzeżenia że dziwne spółki rosną z d... o kilkaset procent a w gospodarce lipa.
    Mam pewne podejrzenia ale nie chce teorii spiskowych knuć bo siedzę już kilkanaście lat w tym i nie chcę sobie nicka psuć.
    Natomiast jest to faktycznie bardzo ciekawe i w sumie nie ma znaczenia czemu jak można dobrze zarobić.
    Pozdrawiam.
  • Re: REMEDIS - 10 mln dla spółki Autor: ~jarekkllin [83.145.187.*]
    giełda wyprzedza gospodarkę, teraz moim zdaniem jest gra pod odreagowanie w gospodarce a takze pod mld euro które popłyną do Polski z UE
  • Re: REMEDIS - 10 mln dla spółki Autor: ~Wwiak [94.254.203.*]
    do Mieteka 105 - sądzę, że w takim tempie koniec lipca max, skoro wszyscy mówią o sierpniu(wyniki)
  • Re: REMEDIS - 10 mln dla spółki Autor: ~helena [89.229.211.*]
    jazda niebawem się rozpocznie i to na całego
[x]
REMEDIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.