Wlasnie porownuja do geo a geo jest zupelnie inna spolka, tu nawet do pięt nie dorastaja, ostudzcie głowy. Owszem firma sie rozwija ale nie jest wedlug innych tyle warta. Ktos chce powiesic ludzi na haku.
Mam ale uwazam ze tamie ruchy jak dzis to czysta spekula a z tego nigdy nic dobrego nie wychodzi. Jak nie wyjdziesz w odpowiednim momencie to zostajesz na haku
Jak Geotrans kupowałem po 5zl, to też mi się wydawało, że drogo. Ostatnie poszerzenia działalności jakie zrobili (utylizacja i sprzątanie stref covid), szybko wybije ich do góry. A całe zamieszanie z wirusem jest im na rękę, a to jeszcze długo potrwa. Ja tutaj nie wszedłem na miesiąc czy 2. Pozdo
Powiem tak, kiedy wszyscy na fali euforii widza po 5, 10 zl podczas kiedy kapitalizacja i zyski nijak sie do tego mają trzeba uciekac. Tak samo jak i z maseczkami. Tylko nieliczni ktorzy w to weszli naprawde cos zarobilu. Ludzie juz zrobili zapasy albo sami robia z byle czego maski. A niedlugo zostanie zniesiony obowiazek noszenia i zostana z tonami bezuzytecznych szmat bo cieplo idzie i ludzie nie chca w tym chodzic bo kazdy wie ze oddychac w tym nie mozna.
A co do utylizacji odpadow. Coz jakos juz tyle podmiotow wraca do pracy i jakos nie widac zbytnio jakis umow. Czy to normalne? I certyfikat zrobili. Moimzdaniem to czysta spekulacja czy oni na tym zarobia i czy zarobek bedzie na tyle duzy by przekladalo sie to na kurs
Jak czytam komunikaty to jest to bardzo niejasne: "W związku z restrykcjami sanitarnymi (COVID-19) oraz rosnącym popytem na usługi kompleksowego unieszkodliwienia i zagospodarowania odpadów, Emitent opracował procedury przetwarzania, odzyskiwania i utylizacji odpadów spełniające wymogi ochrony zdrowia i środowiska w warunkach zagrożenia." Procedury mogą oznaczać, że odpady przekazują do jakiejś np. spalarni. Dalej mamy "Opracowana technologia recyklingu pozwoli na bezpieczne odzyskiwanie surowców wtórnych PP i PVC (polipropylen, polichlorek winylu) i powtórne wykorzystanie do produkcji komponentów i wyrobów gotowych." Czyli co mają zakład przemysłowy. Trudno to zrozumieć.