Lepiej jak rządzi jeden z pomysłem i chęciami, niż 10 niezdecydowanych funduszy co maja w głębokim poważaniu spółkę. Ważne żeby nie miał 80% i nie mógł zrobić emisji bez prawa poboru
Skoro proponuje 1.32 to nie po to zeby dać 100% więcej.
Ja caly czasxusrednism. Łykalem po 8, po 6, po 4 i po 1.2 :)
I wydaje mi się że takich jest wielu. Więc tytól posta jest adekwatny.
Nic tylko dalej uśredniać.
Piszcie proszę konkrety. Pozdrawiam
W nicku masz Radpol Fan, a jesteś skłonny za darmo oddać spółkę. Strukturalnie rynek na produkty Radpola otwiera się ... Dopiero jak wezwanie zostanie skutecznie przeprowadzone, to spółkę czekają wzrosty, bo „ubijaczowi” nie będzie już na rękę trzymać na niskim poziomie wartości spółki. Przecież oni tez maja swoich wierzycieli, którym muszą wyniki funduszy pokazywać :)
Spójrzcie teraz na notowania jak inteligentnie są trzymane zlecenia w ostatniej godzinie sesji. Jak jest duży popyt, to puszczają, jak jest cicho, to zbijają małym zleceniem. Walczą jak mogą, każdy grosz w wezwaniu się liczy
Słowo za darmo , może nie jest adekwatne ,W spółkę zainwestowałem i uśredniałem od Ostatniej emisji , wiec poświęciłem jej dobre dwa lata ,
Papieru mam całkiem sporo i uwierz mi zależy mi zarówno na jej rozwoju jaki wzroście ceny akcji ,
Zresztą pisze na tym wątku regularnie , dzieje się swoimi odczuciami odnośnie wezwania itd.
Cena za którą bym sprzedał jest dla mnie satysfakcjonujaca , jeżeli tanio Ok , życzę noweMu nabywcy aby rosła dalej ,
Póki co do Mojej ceny jeszcze daleko.