• Przekształcenie spółki Autor: ~motorek61 [89.64.2.*]
    Przekształcenie spółki z cywilnej na jawną odbywa się na przestrzeni kilku rzeczy, które trzeba wykonać. To nie jest prosta i tak oczywista sprawa, dlatego ważne jest aby wszelkie dane w tym temacie mogły swobodnie wybrzmieć. Polecam poczytać o tym na stronie link co pozwoli Ci na zrozumienie tego procesu i załatwienie wszelkich formalności z tym związanych.
  • Re: Przekształcenie spółki Autor: ~ałtuł [5.173.248.*]
    niie ma odpowiedniego forum na wciskanie tego kitu? to jest forum o złocie. jestes uposledzony czlowieku?
  • Re: Przekształcenie spółki Autor: ~byczku [89.64.42.*]
    Tak tak, w sumie mogę to potwierdzić, natomiast wiesz, z wyborem pełnomocnika do zarządzania procesem przekształcenia spółki jest jak z tym pytaniem jak wybrać biustonosz. Wiele jest odpowiedzi, ale rzadko która jest tak merytoryczna jak ta odpowiedź przytoczona przeze mnie i ubrana w stosowny odnośnik zewnętrzny. Pozdrawiam!
  • Re: Przekształcenie spółki Autor: ~sokare [89.64.43.*]
    Nie wiem czy dokładnie tak to działa z tym przytoczonym przez Ciebie podziałem firmy. Ja współpracuję z wieloma specjalistami, między innymi z firmą informatyczną FlyUp i zdecydowanie mogę ich polecić, jeżeli o to chodzi!