• ojej.... Autor: ~miczurin [89.64.67.*]
    wszystkie nicki sie zdezaktywowały...............
    zawód i niedowierzanie!! hm ... pomyslmy ! czemu to- czemu.....?
    aha ....a nie ! nie aha! , no to co ?
    padlina i tyle , ale da sie zarobic -ot co....
  • Re: ojej.... Autor: ~Ramzes2 [188.146.187.*]
    Miczurin. Spokojnie..... gramy dalej :) Jeszcze przyjdzie czas jak będziesz się pastwil. Póki co obroty dzisiaj spadły i ..... kurs spadł. A może rano sie obudzisz, odpalisz kompa a tam .... info i ..... widełki i kurs wisi. ... :) a ty bez akcji..... :) to są takie spółki ze wszystko zdarzyć się może. ... pozdro :)
  • Re: ojej.... Autor: ~miczurin [89.64.67.*]
    alez , ja jestem bardzo spokojny.
    po prostu preferuje inna strategie , gdzie moje zaangazowanie jest wyłacznie interwałowo-kapitałowe wg. oceny ryzyka i poziomów /pułapów wejscia/wyjscia.
    moim zdaniem naganne sa wszystkie projekcje pod : kup , trzymaj , kiedys bedzie 1000%.
    gucio.i myszka....
    aktywni sa zarobieni, a twórcy epickich scenariuszy maja wrzody.
    bywaj....!
  • Re: ojej.... Autor: ~Wolf [188.147.113.*]
    Nie tlumacz mu...
    Sokotan piekna sprawa jestem tam od 1.60..i na trakcji ..a present..trzeba czekac kolejny rok moze dwa..
    Ramzesy i amzesy ..szpece pisza o locie...narazie wyszedl nie lot..tak jak te tepe dzidy co naganialy..
    Poca sie tu cale dni..nie umiejac nawet raportu dobrze odczytac...
    Prawda rezmzes czy tez amrez??? Tepa dzido...przeczytaj jeszcze raz raport i powiesz mi o ile przychody sie zmniejszyly i zysk...przeanalizuj...wysil swoja mozgownice...a gdy juz nie bedziesz wiedzial..zglos sie..wtedy ci napisze o ile:)))))
[x]
PRESENT24 -0,97% 0,10 2026-05-06 14:15:00
2026-04-02
Inne informacje
2026-02-18
Zawarcie umowy typu Lock-up
2026-02-17
Raport kwartalny za IV kwartał
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać