Paweł, jak mam w dupie co ludzie tu piszą tak do Twoich słów mam zaufanie, z Sofblue mi się to opłaciło, mam nadzieję że i tu moje ponad 11k akcji przyniesie mi zysk, cóż obiecałem narzeczonej ze kupimy w tym roku dom, więc trzeba sie wywiazac
Softblue byl kosmos... Ale to pewnie jeszcze nie koniec.
Mam jeszcze na oku jedną spolke. Kapitalizacja 3.5 mln zysk netto za 2019 rok ok 1.5 mln :)
Dokupie jeszcze z kilka tysięcy i mozemy rosnąć
P. S dziękuję, ja swoja zabieram m.in w podroz życia :)
Niestety ja na Softblue nie zdążyłam, ale na ark royal jestem już kilka tygodni i już była dwa wzrosty, ale czekam dalej, bo wierzę :) A jaką inną spółkę masz na oku? Ja jeszcze pozytywnie patrzę na jedną spółkę gamingową, która sobie regularnie rośnie małymi kroczkami. Szczerze mówiąc wolę tak, ponieważ nie zlatuje się tyle trolli.
Softblue powinien zakończyć na zielono... Teraz przypomina mi sie historia z BIOMEDLUB... Tam byl rajd jednego dnia plus 60%. Potem minusowe otwarcie, aby ze złotówki wzrosło do ponad 6 zl
BVT :)
Maja raptem 3.5 miliony kapitalizacji, zysk za 2019 rok chyba z 1.5 miliona...
Nikt chyba jej nie ma, a profil działalności jak Kruk :)
Myślę, ze w obecnych czasach to dobra spółka. Wprawdzie nie biotechnologia, gry, a sciaganie długów tez będzie mialo swoje żniwo...
Widzę, że na Bitevil też zaczyna kursik rosnąc... Moim zdaniem jednak tam zasięg wzrostów może być jednak dużo większy... Nie dość, że ktoś ma wejść w spółkę, to kapitalizacja to raptem nieco ponad 3 miliony :p
Bardzo proszę i cieszę się ze moje typy komus pomogły :)
W sumie jeszcze mam 3 spółki w które mam zamiar zainwestować i na tym koniec kupowania w tym roku (chociaż nigdy nie mów nigdy)
Pierwsza z nich, moim zdaniem z bardzo dużym potencjałem do wzrostu to Bitevil.
Zachęcalem jakis czas % temu, mocny ruch wzrostowy powinien być kontynuowany... Czy będzie po 1 zl czy 2 nie wiem, ale spolka ma potencjał i warto miec choć kilka % jej w swoim portfelu :)
W każdym razie zwracam uwagę na inne spółki :)