Kolo przeciez wiesz jak to dziala...To po co pajacujesz ? Ja zbieram od roku i dobrze wiem co robię i Ty również wiesz co tu jest grane...Więc po co te komentarze tu już dawno ci co mieli sprzedać już sprzedali... :)
Dnia 2020-05-19 o godz. 22:03 ~Jawiem napisał(a): > Kolo przeciez wiesz jak to dziala...To po co pajacujesz ? Ja zbieram od roku i dobrze wiem co robię i Ty również wiesz co tu jest grane...Więc po co te komentarze tu już dawno ci co mieli sprzedać już sprzedali... :)
Bo przyglup ciagle liczy ze drugi raz zejdzie ponizej 3O gr i dokupi i sobie zmniejszy srednia i tyle w temacie hehe Wiec bedzie stekal i trul pupe nawet jak bedzie roslo hehe Ot caly Trolo
Przecież pisałem już przy 0,6x ze to padlina i spadnie...no i macie 0,3x wiec pytam naganiaczy na 2,50 gdzie te wzrosty, skupy i inne ściemy? Kijem tego nie tkne :D
Dnia 2020-05-20 o godz. 11:54 ~Kolo napisał(a): > Przecież pisałem już przy 0,6x ze to padlina i spadnie...no i macie 0,3x wiec pytam naganiaczy na 2,50 gdzie te wzrosty, skupy i inne ściemy? Kijem tego nie tkne :D
Pisałeś też, że nie masz akcji i nigdy ich nie kupisz. A później sam napisałeś, że jednak miałeś akcje.:)) Jaka jest twoja wiarygodność? :))