A co do stopy zwrotu. Falcon brałem w przedziale 11-14 gr. Sprzedalem w przedziale 1,4-1,5 zet. Jakiś turek brał pakietami po 200 k. :))))
Później był zjazd i odkupiłem po 34 wywaliłem 85-90 (chyba tobie) i już tutaj nie wchodzę. No, może jak znów będzie po 35 to przemyślę.
Oddasz, oddasz, tylko za tyle, za ile ja ci dam. A nie lubię przepłacać. Jaki turek? Przeanalizuj historię transakcji z ubiegłego roku. Konkretnie, styczeń - luty.
Co ciekawe, zebrany przez niego powyżej zet papier, nie poszedł później w rynek. To były wymianki na różnych poziomach, poczynając od 1,6x do 0,6x. Przy tej okazji, przy dobrym ustawieniu, zebrali też ode mnie.
To się dziwisz że ktoś jest pod progiem 5 procent i wszystkiego nie wywalił. Wcześniej jak było info to powyżej 5 procent nikogo nie było. A teraz jak jest info o walnym to ktoś dobiera?
Nie trzeba być geniuszem aby wiedzieć co się świeci.
Może i tak, ale ja wolę teraz zarabiać niż się temu przyglądać. Staram się kupować plotki i tak też zrobiłem rok temu na tej spółce. To samo zrobiłem też jakiś czas temu na Softblue.
Co zrobić, tak wyszło. :)))) Jest jeszcze jedna perła nieodkryta. Na razie powoli sobie zbieram. Do końca czerwca powinienem zrobić na niej conajmniej 700%
Napiszę, gdy już będzie 600% zarobku. Na spółkach groszowych? Robię dokładnie to samo co ty. Może tylko z trochę lepszym skutkiem. Przecież kupiłeś Falcon. :))))
Zaglądaj ile chcesz ale nie łaź za mną bo to już jest dziwne.
Troluj Sobie spółkę którą chcesz przecież możesz
Tylko nie łaź za mną bo jak trolujesz już inną osobę fizyczną a nie spółkę to już na to ci kontynuacja nawet nie pomoże.
Kumasz czacze?
Spółki można
Ludzi nie można
Jest coś takiego jak prawo.
Ja się nie obraziłem. Po prostu nie łaź po innych spółkach i nie pisz głupot do Mnie.
Kilka razy już kiedyś ktoś mi się chciał włamywać na różne konta. Nie mówię że to Ty ale po prostu takich ludzi nie lubię i jestem na nich uczulony bardziej niż na awokado.
Tu Sobie możemy i o gołębiach z Krakowa pisać jak chcesz ale gdzie indziej już mi tyłka nie zawracaj