spokojnie Baja sporo z nas na tych samych siedzi, nie damy rady wszystkiego obserwować, ale dziś tu jest czas na odbieranie od niecierpliwych. Jak sama zauważyłaś za dużo wszędzie sie dzieje, na dodatek z rana spowrotem na softblu wlazłem i masz poszło, z
Na LVC też czekałem, ale patrząc na specyfikę rynku i trendów w handlu itd to jedna z bardziej perspektywicznych spółek. Tylko ta płynność... f**k . Podobnie na LVC, wydaje minusie, że ten sektor na GPW nie jest do końca widoczny i popularny stąd być może takie obroty. Dzisiaj, jak próbowałem łapać od 2,06 to kurs uciekał cały czas do 2,2 i tak został obrót 24k to tu trzeba zbierać po kilka k bo inaczej to samemu napompujesz kurs. No nic powodzenia
Tu sama stara wiara siedzi, widzę, nie chca oddawać, ja też długo się czaiłam by coś taniej kupić... Choć moje zakupy to mikro... Wiedzą jaki jest produkt i klienci. ;)
Trzymać nie oddawać, tutaj jest dopiero na poziomach na których utrzymywało się przez ponad 5 lat bez zwyżek. Rosnąć dopiero zacznie. A coś wisi w powietrzu.