• Dech zapiera. Autor: ~Zoltar [37.30.20.*]
    Jw
  • Re: Dech zapiera. Autor: ~JJM [87.207.124.*]
    Z pokora bym podchodzil do najblizszych sesji- moze wzrosnie do okolic 5.70-6zl ale 2Q to jedna niewiadoma. Skoro czesc ich klientow to branza lotnicza i samochodowa to zlecenia moga szybko sie skonczyc. Nie na darmo zrezygnowali z dywidendy nawet w wysokosci 2 gr. za 2019r. Wiedza ze moze sie okazac,ze koderka bedzie krotka po wakacjach jak zlecenia zaczna sie konczyc i najwazniejszych klientow. Mnie w raporcie zdziwil spadek zatrudnienia myslalem ze beda sukcesywnie je zwiekszac a byl spadek o 1 osobe.
  • Re: Dech zapiera. Autor: ~WZROST [79.184.244.*]
    droga na 8 otwarta
    zlecenia sa byly i jak widac po FB ludzi szukaja...
  • Re: Dech zapiera. Autor: ~JJM [87.207.124.*]
    Bez brawury to bardzo niedoceniana spółka ja nadal nie mogę im darować ze nawet 2gr dywidendy w tym roku nie wypłaca biorąc pod uwagę ile maja €€€ na koncie. Dobrze ze zatrudniaja nowych ale wyraźnie zwolnili ilośc wolnych etatów najważniejsze teraz wyniki za 2/3Q bo w 4Q może być słabo bo zaczną inwestować w projekt z NCBiR
  • Re: Dech zapiera. Autor: ~Johnas [89.71.222.*]
    Tak. Masakra. Te 2gr zmieniłoby życie wielu ludzi na świecie, szczególnie drobnych akcjonariuszu co maja po 100-200 akcji MLB
  • Re: Dech zapiera. Autor: ~JJM [188.146.65.*]
    Zmieniłoby to o tyle ze by pokazali ze bez względu na pandemie mogą sie dzielić pieniężny kilkaset tysięcy to nie byłby ogromny wydatek. Są inwestorzy którzy ta spółkę traktują jako inwestycje długoterminowa wraz z dywidendami
  • Re: Dech zapiera. Autor: ~Jasiek [37.47.212.*]
    Pięknie zbierają po troszku po malutku... ciekawe czy zdobędzie historyczne szczyty... chyba coś koło 25 zł było...
[x]
MAKOLAB 1,79% 5,70 2025-11-06 15:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.