Nie jest to jakas super informacja, wiadomo o tym kontrakcie juz wczesniej. Jednak daje do wiadomości, że koronawirus nie wpływa na ograniczanie robót w naszej dziedzinie i powinnismy wrócić do wartości sprzed wirusa. Indeksy amerykańskie też grubo do przodu to powinno sie to przełożyć i u nas. P.S. gdzie te wszystkie osoby mówiące o drugiej fali spadków?
Obyś się tylko nie spóźnił. 5.5 to była wartość godziwa przed wirusem, jeśli raport przetargi 19ego zakoncza sie pozytywnie i raport bedzie dobry to bez baltic pipe bedzie powyżej 6zl
patrze na wpisy i sie zastanawiam czy to nie ta sama spolka na ktorej po dobtym infie jest 30 gr do gory a pozniej wywalanko przez caly dzien i marazm?? cos sie zmienilo ze jutro ma byc 5.5? widze ze wszyscy zyja marzeniami a ja wam mowie jak sie otworzy ponad 5 to sprzedawac, pod koniec dnia odkupicie nizej
No lubawa mnie skutecznie trzyma. Nie chcę wyjść ze stratą. Na razie - 14% bo usrednialem na spadkach. Ale fakt, lipa straszna. Wierzę, że wyprostuje się sytuacja dzięki knf (byłby cud) lub dzięki raportowi za 1Q.