• a ja sprzedalem Autor: ~asd [37.47.91.*]
    dziwna spolka dolowana za kazdym dobtym infem. Za duzo tu slodzenia a kurs dno cos z nia jest nie tak a ja sie nie chce dowiedziec i miec akcje pozostalym zycze wzrostow ja wole zarabiac niz tracic czas
  • Re: a ja sprzedalem Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    sprzedałeś?.. Chyba nerkę... Choć i w to wątpie.

Ten dzbanek to taki psychofan, nie należy się nim przejmować.
  • Re: a ja sprzedalem Autor: ~Misio [89.76.121.*]
    Oldboy po co się pieklisz, gościu ma rację, najpierw pisałeś o gazokolektyw ie, sam widzisz że zachowane kursu to dni, dlaczego uczciwie tego nie przyznasz
  • Re: a ja sprzedalem Autor: ~psd [37.47.91.*]
    oldboy ja nikomu nie mowie zeby sprzedawal mialem troche ponad 6000 ale dzis wlaczam gielde i wig 20 jest plus trzy wszedzie zielono atu kicha powiedzialem dosc i tyle jak pisalem zycze wzrostow
  • Re: a ja sprzedalem Autor: ~asd [37.47.78.*]
    mam jeszcze jedna prosbe jesli jest na spolce tylu optymistow to prosze wystawcie na kupno po 4.6 po 1000 sztuk to chyba niewiele jak sie uzbiera 10 zlecen to bede wiedzial ze ktos naprawde wierzy w spolke . 10 osob po 1000 czy to duzo ??
  • Re: a ja sprzedalem Autor: ~Maro [82.46.227.*]
    Ja mam swoje 17000 i mi starczy poki co. Mimo, że jestem optymistą to zostawiam gotówkę nz jakieś spadki niezależne od spółki.
  • Re: a ja sprzedalem Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    asd... wystaw swój pakiet na 10 zeta, zobaczymy co masz w garażu drobny pchlarzu...
[x]
TESGAS 0,43% 2,35 2025-09-25 14:14:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.